След изключителния успех на Сикарио на Дени Вилньов, който допринесе за признанието на Тейлър Шеридан като сценарист в Холивуд, и особено след добрите реакции по отношение на Сикарио 2: Солдадо, отново по сценарий на Шеридан, но режисиран от Стефано Солима, се заговори за трети филм, който да допълни своеобразната поредица. А имената на хората, които се говори, че ще участват в работата по Sicario 3, го правят един от най-очакваните филми в следващите няколко години.

Наскоро в интервюта за Collider продуцентите Моли Смит и Трент Лъкинбил са споделяли подробности около Sicario 3 – разбира се, никой не е толкова наивен, че да очаква сюжетни подробности на този етап, но става ясно, че оригиналният актьорски състав – Емили Блънт, Бенисио дел Торо и Джош Бролин, са изявили интерес да поемат отново ролите си. Ето какво споделя Смит за проекта:

Нашето желание е да съберем отново Бенисио, Емили и Джош, а освен това разполагаме и със страхотна история, която много искаме да разкажем именно с тяхна помощ. Тъй като наскоро работихме с Бенисио по друг проект, той е най-добре запознат с плановете за бъдещето. Както Трент наскоро спомена, стачните действия просто забавиха малко работата ни по последната версия на сценария, но всички в екипа са ентусиазирани от идеята да направим заедно трети филм. Всички вече знаят каква е рамката на историята и очакват с нетърпение да започне снимачния процес, което се надяваме скоро да се случи.

Макар да не е официално обявено кой е автор на сценария на Sicario 3, нито кой ще поеме режисьорските отговорности, Моли Смит споменава няколко имена – Тейлър Шеридан, Крис МакКуори, които са се включили в работата по филма като „чудесни партньори“. Все пак всичко зависи от тайминга, предвиден за реализиране на проекта, и синхронизиране на графиците на всеки от споменатите творци. Споменаването на МакКуори вероятно провокира надежда да бъде видян на режисьорското място, но той си има Невъзможни мисии, с които е силно обвързан – затова предположението е, че би се включил като съсценарист или продуцент?!

От всички логични за подобни интервюта „увъртания“ става ясно, че интересът към Sicario 3 е сериозен – от страна и на актьори, и на творческия екип зад камерата, затова може да се очаква старт на реалната работа по филма съвсем скоро, след като буквално преди часове се постигна временно споразумение за приключване на стачните действия. Ще следим развитието на този проект отблизо.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *