„Анти-блокбъстър.“ Така описва Ник Алън от rogerebert.com Divinity, новия филм на Еди Алказар, дебютиращ този уикенд в няколко американски кина. Трейлърът на филма вече се опитва да го рекламира като култов хит, изпълнен с невиждани досега психоделични изображения, и от това, което виждаме, бихме казали, че е възможно да се превърне именно в такъв.

Можете да гледате умопобъркания трейлър с някои наистина графични изображения тук:

Човек никога не знае какво ще получи с такъв тип проекти, но въпреки това този трейлър определено грабна вниманието ни. Ретро естетиката на b-movie промо ни зарадва и като цяло оценяваме начина, по който Divinity се опитва да си намери зрители. Днешно време все повече и повече проекти, доста от които са действително качествени, биват захвърлени безцеремонно онлайн без интерес какъв живот ще имат сред аудиторията си, така че идеята за нов култов филм, който обединява феновете си с чистата си, необуздана креативност, ни вълнува много. Дали финалният продукт ще се окаже на това ниво, не можем да преценим все още, но нямаме търпение да разберем със собствените си очи.

Официалният синопсис на Divinity гласи:

Utopia и Sumerian ви канят да изживеете Divinity, от сценариста-режисьор-продуцент Еди Алказар (Perfect, Fuckkkyouuu, The Vandal), с изпълнителен продуцент Стивън Содърбърг. Действието се развива в един неземен човешки свят, където ученът Стърлинг Пиърс (Скот Бакула) посвещава живота си на търсенето на безсмъртие, като бавно създава градивните елементи на революционен серум, наречен „Божественост“. Синът му Джаксън Пиърс (Стивън Дорф) сега контролира и произвежда някогашната благородна мечта на баща си. Обществото на тази пуста планета е напълно извратено от господството на лекарството, чийто истински произход е забулен в мистерия. Двама мистериозни братя (Мойзес Ариас и Джейсън Дженао) пристигат с план да отвлекат магната и с помощта на съблазнителна жена на име Никита (Каруче Тран) ще се отправят по пътя към истинското безсмъртие.

Divinity е режисиран и написан от Еди Алказар. В ролите участват Бела Торн, Стивън Дорф, Кайлии Коуан, Скот Бакула, Мойзес Ариас, Джейсън Дженао, Каруче Тран и др. Стивън Содърбърг е продуцент, помогнал за дистрибуцията на филма.

Премиерата е 3 ноември в ограничено разпространение.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *