Независими проекти, които са получили адмирациите на публиката по света, и най-вече на емблематични фестивали като Сънданс – попаднем ли на нещо подобно, винаги очакваме приятни изненади. Sometimes I Think About Dying е трети игрален филм на актрисата-режисьор Рейчъл Ламбърт, която се опитва да намери отговори на въпроси, (вероятно) измъчвали нея самата през годините. Чудесно решение е да работи с Дейзи Ридли – вярваме, че младата актриса притежава сериозен потенциал, който не бива да се влага само във фантастични приказки като Star Wars.

Ето как изглежда трейлъра на романтичната „драмедия“, чиито сценаристи са Стефани Ейбъл Хоровиц, Кевин Арменто и Кейти Райт-Мийд.

Срещали сме доста хора, които са доволни от спокойното си, самотно съществуване и не горят от амбиция да променят света. Понякога се чудим дали това не е изтощително скучно, но сме научени да уважаваме личния избор и да зачитаме „светостта“ на личното пространство. От видяното в трейлъра на Sometimes I Think About Dying може да предположим, че Ридли ще бъде очарователна особнячка, предизвикателство за всеки наблюдател, както е описано и в официалния синопсис на филма:

Изгубена нейде в мрачното крайбрежие на щата Орегон, Фран намира спасение в нейната работна кабинка, слушайки постоянното жужене на колегите си в офиса, като от време на време се отнася в мечти. Тя минава почти незабележима за околните, неспособна е да излезе от изолацията, която сама е конструирала около себе си, но приятелски настроеният нов колега Робърт не се отказва в опитите си да общува с нея. Въпреки че стремежът към някакъв контакт е далеч от нейната природа, Фран все пак ще се опита да даде шанс на Робърт…

Всичко е доста неопределено и неокончателно – подобно на реалността, която ни шамаросва безпощадно всеки ден. Надяваме се Ламбърт да е помогнала на Ридли да изгради пълноценен образ на тази самотна особнячка. В актьорския екип са още Дейв Мъреджи (в ролята на Робърт), Парвеш Чийна, Марша Дебони, Мег Сталтър и Британи О’Грейди.

Планирано е разпространението на Sometimes I Think About Dying да стартира от 26 януари 2024 – година след премиерата на филма в Сънданс.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *