And suddenly – everywhere we see and feel the 80-s vibes…

Не гарантираме, че някой друг, освен хората от поколения Х и Y ще се впечатлят от новина, свързана с Еди Мърфи, но сме длъжни да потвърдим, че той (вече/пак/отново) влиза в действие. Може би позавидя на успеха на Топ Гън: Маверик, осъзна, че „отупват от праха“ Ловци на духове и реши, че е крайно време да финализира работата по подготвяния повече от десетилетие нов Ченгето от Бевърли Хилс. Миналата година стана ясно, че Netflix са склонни да рискуват – поне за още една, вероятно най-последна, авантюра.

Сега, благодарение на ексклузивитета на Empire, имаме възможност да хвърлим първи поглед на прочутото обемисто яке и самия Аксел Фоли in flesh.

Заглавието на този нов филм е вече Beverly Hills Cop: Axel Foley, вероятно за да няма съмнения кой ще е в центъра на историята, при все двете десетилетия, изминали от появата на предишния филм. Обещанията са в актьорския екип да се завърнат Джъдж Рейнълдс, Пол Рейзър и Бронсън Пинчът, но и да се появят нови лица – например героите на Джоузеф Гордън-Левит и Тейлър Пейдж, която влиза в ролята на порасналата дъщеря на Фоли (идеята за син очевидно е изоставена).

И няма друг продуцент, освен Джери Брукхаймър, който би се наел с такава рискована задача да върне на екран Аксел Фоли и да вярва искрено, че популярността му ще бъде подобна на фурора през 80-те години на ХХ век. Според Брукхаймър разковничето са:

Чувствата – ако филмът събуди чувствителните струни в сърцата на хората, няма значение колко забавен е той или колко впечатляващ е екшънът в него – важни са емоциите на зрителите!

Режисьор на Beverly Hills Cop: Axel Foley (все още) е Марк Молой, но за момента не е ясно кога екипът ще бъде готов за премиера на филма в безбрежното море на Netflix. Очаква се това да се случи през 2024 година, която вече е съвсем близо. Ще се въоръжим с (още) търпение.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *