В края на годината добрите деца ще бъдат наградени с Желание (Wish) – още една анимация от легендарното (и ненаситно) студио Disney, в която мечтите се сбъдват – най-вече тези, които се окажат „подходящи“. Решенията ги взима един „красив крал“, който е самодоволен и ревнив към способностите си да дарява изпълнени пожелания, а неговата ученичка в магичните дела Аша в един момент се оказва във владение на сили, които могат да застрашат върховенството на негово величество.

Новата приказка-мюзикъл на Disney ще разчита на всички познати сладки, умилителни трикове, които са запазена марка на рисуваните филми на студиото вече 100 години – може да се убедите сами, като видите този трейлър:

Сигурни сме, че не е било голямо предизвикателство за Крис Пайн да даде назаем гласа си на неприятния, самовлюбен крал, който дарява на подчинените си магични чудеса. Ролята на Аша е поверена на чудесната Ариана ДеБоуз, която привлече погледите на публиката и критиката с ролята на Анита в Уестсайдска история на Спилбърг, за която получи и „Оскар“.

Действието на Желание се развива в царството на Росите, където умната, наивна идеалистка Аша си пожелава толкова изкрено нещо, че космическите сили ѝ отговарят и при нея пристига една малка топчица от безкрайната вселенска енергия – Звезда. Аша и звездата заедно ще се изправят пред лошия герой – крал Манифико, за да спасят своя народ и да докажат, че когато искреното желание на една храбра душа се свърже с магията на звездите, могат да се случат много чудеса…

Режисьори на Желание (Wish) са Крис Бък (Frozen, Frozen II) и Фоун Вирасънторн (Raya and the Last Dragon). В оригинал героите говорят и с гласовете на актьорите Алан Тъдик, Анджелик Кабрал, Виктор Гербър, Наташа Ротуел, Дженифър Кумияма, Ивън Питърс, Рами Юсеф, Харви Гилън, Нико Варгас, Дела Саба и Джон Ръднитски.

Премиерата на тази рисувана приказка е предвидена за 22 ноември 2023.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *