Нашите приятели от Viasat World имат с какво да се похвалят:

Международната развлекателна компания Viasat World спечели общо 8 престижни награди PromaxBDA и Mediabrand Awards, раздадени миналата седмица. Развлекателната индустрия награди като най-креативни няколко кампании на Viasat Explore, Viasat History, Viasat Nature и TV1000 Premium HD.

В Москва на наградите Mediabrand, които отличават най-доброто в телевизионния маркетинг, помоции и дизайн, Viasat World се бори срещи най-големите разпространители на свободнодостъпни и платени програми в Русия и спечели две първи и четири втори места. Присъдено бе първо място за Най-добро промо за кабелна телевизия за поредицата Империя на царе: Русия по време на династията Романови с Луси Уърсли и Най-добър промо дизайн в за новогодишното видео на TV1000Premium HD.

Вижте „Империя на царе: Русия по време на династията Романови“ тук:

http://vimeo.com/181622630

New Year TV1000Premium HD вижте тук:

http://vimeo.com/195531537

Екипът на Viasat си тръгна и с четири втори места, а именно за Най-добро ТВ промо за кабелна телевизия за „Войните на роботите: Възходът на машините“ (в България „Войните на роботите“ се излъчва по Viasat EXPLORE, повече тук), Най-добро промо за документална, аналитична или нова поредица за Империя на царе: Русия по време на династията Романови с Луси Уърсли по Viasat History (вижте повече тук), Най-добър дизайн на промо пресечка с Penguins Idents и Най-добро промо за кабелна телевизия, отново за New Year TV1000Premium HD.

Новогодишното видео отразява извисеността, магичността и стила, които компанията изповядва като ценности, чрез интерпретация на мита за северния елен, който пътува през нощното небе. Безупречната 3D работа в тъмни, драматични, кинематографски тонове, животните, епичната музика и внимателната, дълбока звуко-режисура правят новогодишната история на TV1000Premium HD едновременно интригуваща и увлекателна.

На глобалните награди за майсторство PromaxBDA в Лос Анджелис, екипът получи златно отличие в категорията „Най-добра нова творба“ за промото Сър Дейвид Атънбъро, специално за 90-годишнината, свързано с поредицата на Viasat Nature.

Междувременно, на Viasat History бе присъдено сребро за кампанията с плакати с ключовата визия на „Империя на царе: Русия по време на династията Романови“.  Успешната кампания, която получи общо три награди за креативност в областта маркетинга и промоцията, ползва приковаващи образи и видео, които автентично отразяват драматичните събития зад управлението на злополучната руска династия.

Mediabrand и PromaxBDA задават международните стандарти на медийната индустрия. Спечелените осем награди кореспондират с мисията на Viasat World да предлага интелигентно съдържание и вдъхновяващ криейтив на аудиторията си по предизвикателен, свеж и иновативен начин.

Eкипи:

Empire of the Zsars: Romanov Russia
Sergey Saprygin – Director, Creative Producer, Viasat World
Simon Mitchell – Director of Marketing, PR & Creative
Paul Evans – Senior Producer, Viasat World
Rivelty Group – Production

TV1000 Christmas Ident
Paul Evans – Senior Producer, Lead Creative, Viasat World
Simone Heineck – Lead Designer
Simon Mitchell – Director of Marketing, PR & Creative
WeareSeventeen – 3D design and animation

Penguin Ident
Paul Evans – Senior Producer, Lead Creative, Viasat World
Simone Heineck – Lead Designer
Simon Mitchell – Director of Marketing, PR & Creative
WeareSeventeen – 3D design and animation

David Attenborough
Lukasz Malisiewicz – Producer, Viasat World
Paul Evans – Senior Producer, Viasat World
Simon Mitchell – Director of Marketing, PR & Creative
Tellyjuice – Production

New Year TV1000Premium HD scr

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *