Една от най-сигурните тропи в хорър жанра е камерната история, където някой бива поставен в ужасяваща ситуация, развиваща се изцяло в едно пространство. Именно това представлява Night of the Hunted, новият филм на Франк Калфун, в който Камил Роу попада в капана на садистичен снайпер, след като влиза в най-обикновен супермаркет.

Shudder, който ще бъде платформата на филма, сподели първи трейлър за този нискобюджетен трилър:

Изглежда доста ефективно, макар и малко твърде shaky-cam за нашия вкус. Идеята за снайпер, разстрелващ всеки човек, който попадне на определено място не е нова (веднага се сещаме за Телефонна клопка, който е вдъхновен и от действителни събития), но е доста жестока и определено е добър материал за мъничък трилър с доста кръв. Подобен тип камерни истории често не успяват да намерят достатъчно „месо на кокала“ на простичките си идеи и се разпадат постепенно, така че предстои да видим дали Калфун, който е най-известен с римейка на Маниак от 2012, ще успее да ни изплаши.

Официалният синопсис на Night of the Hunted гласи:

Когато нищо неподозираща жена спира на отдалечена бензиностанция посред нощ, тя се превръща в играчката на социопатичен снайперист с тайна вендета. За да оцелее, тя трябва не само да избягва куршумите му и да се бори за живота си, но и да разбере кой и защо иска смъртта ѝ…

Night of the Hunted е режисиран от Франк Калфун (Maniac, P2, Amytiville: The Awakening)и е написан от Калфун, Рубен Авила Калво и Глен Фрейер. Продуцент е Александър Ажа, известен с хорър заглавия като Crawl и Piranha 3D.

Премиерата е 20 октомври по Shudder.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *