Netflix официално обявиха, че втори сезон на анимирания сериал „Castlevania“, ще направи своята премиера на 26 октомври ексклузивно в стрийминг услугата. Ако все още не сте запознати с анимацията или първоизточника ѝ, имате достатъчно време да наваксате. Ако пък се чудите за какво става дума, представяли сме „Castlevania“ преди доста време, когато още беше на ниво проект – тук можете да видите един тийзър трейлър.

Продуцираният от Ади Шанкар анимационен сериал по едноименната гейминг поредица на Konami направи своя дебют миналата година с четири епизода, които бяха приети изключително добре от феновете. Втори сезон на анимето ще бъде представен в цели осем епизода, като историята отново ще бъде дело на новелиста и автор на комикси, Уорън Елис.

Във втори сезон на „Castlevania“ звездата от „ХобитътРичард Армитидж се завръща като гласа на Тревър Белмонт, докато Джеймс Калис, познат ни от „Battlestar Galactica“, отново ще озвучи Алукард. Освен тях, ще чуем Греъм МакТавиш като Дракула, а Емили Суалоу от „Supernatural“ ще изиграе съпругата на култовия вампир Лиса.

Както стана ясно, очакваме новите епизоди на „Castlevania“ от 26 октомври по Netflix.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments