През 2017 година аржентинският режисьор Демиан Ругна успя да ужаси публиката с доста читавия ужас Terrified. Сега той се завръща с нов пълнометражен хорър When Evil Lurks, който вече обра овациите по различни фестивали в Щатите и Канада. Филмът е продукция на AMC Studios, които вече се оглеждат за бъдещи продължения на малкия екран.

When Evil Lurks ще бъде разпространен от IFC Films и Shudder, по чията стрийминг услуга ще се завърти след кино премиерата си. За самите Shudder Ругна споделя:

Работата ми с тях беше невероятно и безпроблемно преживяване. Те ми позволиха свободата да режисирам с една единствена цел – да намеря нови начини да ужася и стресна публиката, използвайки иновативни методи и разказвайки свежа история.

Вижте и самия трейлър:

Кадрите, които можем да видим в тези две минути, определено изглеждат впечатляващо и със сигурност ще му хвърлим едно око в края на месеца, когато трябва да се появи в Shudder. Ето и официалното описание на сюжета:

Двама братя откриват обезобразено тяло до своята ферма и събират местното население да обсъдят какво да правят. Скоро научават, че всички тези странни събития, които се случват в селото им в последно време, се дължат на демон, вселил се в тялото на местен мъж. Той изчаква да се одобри процедурата по премахване на нежеланото създание. Следват опити за бягство, които държат протагонистите на ръба в желанието им да се измъкнат от ноктите на злото.

Вижте и официалния плакат:

When Evil Lurks е режисиран и написан от Демиан Ругна (Terrified). В ролите ще видим Езикиел Родригез, Демиан Саломон, Луис Зимбровски, Силвия Сабатър, Марсело Мичино и други.

Премиерата на голям екран е предвидена за утре, 6 октомври, а от 27 същия месец може да бъде гледан в стрийминг услугата на Shudder.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *