Радваме се, когато режисьори отделят няколко минути от забързаното си ежедневие и заявят точно и ясно с какво се занимават в момента. Или поне с какво не се занимават. В последно време много се шумя около името на Питър Джаксън и социалните мрежи бяха пощурели от слуха, че той ще поеме режисурата на нов филм от вселената на DC. Джаксън беше свързван и с роля в екипа, който в момента подготвя новия сериал на Amazon по „Властелинът на пръстените“.

Превъзбудеността на феновете обаче охладня, след като в Джаксън сподели следното пред Allocine.

Това не е вярно. Нямал съм разговори относно това [филм в разширената киновселена на DC]. Не съм фен на комиксите, никога не съм чел комикс, така че не се интересувам особено от идеята да екранизирам такъв.

Джаксън отрече и другия слух, свързан с намесата му в новия сериал на Amazon:

Разбирам как името ми може да изскочи, когато става дума за „Властелинът на пръстените“, но нищо не се случва между мен и този проект… Това е добре, защото работя по други проекти, които ме държат зает.

Бързата реакция да информира обществеността прави чест на Джаксън. Напомняме ви, че „Смъртоносни машини“, на който той е продуцент и съсценарист, ще влезе в кината през декември. Чакаме също и неговия документален филм по случай годишнината от Първата световна война, както и развитие по продължението на „Приключенията на Тинтин”. Ще ви държим в течение.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Ако е истина, това е една добра новина, остава и да има кървища в сериала и ще е интересен.