Няма да се правим, че имаме особено много ласкави неща, които да кажем за Круиз в джунглата – филмът беше обидно тъп и лишен от всякакъв истински чар, въпреки невероятно чаровните си звезди. Все пак обаче продължаваме да вярваме, че повторната работа между актьори и режисьори е интересен феномен, който трябва да се наблюдава, а продуктите, които колаборациите им раждат в последствие, просто са интересни за сравняване.

Основната причина, разбира се, заради която обръщаме поглед към Kate Warne e любимката ни Емили Блънт. Въпреки че не всяко нейно начинание е хит, тя самата винаги е удоволствие за гледане, талантът и чарът ѝ са винаги на място пък и си знаем отдавна, че е привлечена към по-екшън ориентирани роли.

Да започнем обаче отначало. Емили Блънт и режисьорът Жауме Колет-Сера ще работят отново заедно по Kate Warne – екшън детективски филм, поставен в средата на XIX в. Сценарият е дело на Мелиса Стак (The Other Woman) и разказва историята на реално съществувалата личност Кейт Уорн, която е била първата жена детектив в детективската агенция Пинкъртън. Нейните успехи там са били повод все повече жени да започнат да влизат в правоохранителните органи в Америка, а Уорн освен това е работила и като шпионин и е разкрила „Балтиморския заговор“ – опит за убийството на президента Линкълн през 1861 г.

За момента официално Емили Блънт само ще продуцира филма на Колет-Сера, просто защото по правилата на актьорската гилдия, докато върви стачката, тя не може да сключи актьорски договор. Веднага ни е ясно обаче, че това е героиня, която е в комфортната ѝ зона – едновременно историческа, но и екшън ориентирана, тя ще рита задници, облечена в завидни дрехи от епохата.

Разбира се, продължаваме да не забравяме абсолютната липса на качество в предишния общ проект на Блънт и Колет-Сера, но все пак запазваме частица надежда, че когато Дисни не им дишат във врата да направят „следващите Карибски пирати“ (пък и нямайки нужда от съмнителни специални ефекти), може да имат повече свобода да направят нещо истински забавно. Старият им приятел Дуейн Джонсън също ще се включи като продуцент на проекта.

За момента, разбира се, начална дата на снимките на Kate Warne не е обявена, а официално потвърждение, че Емили Блънт въобще ще поеме ролята, може да се очаква чак след края на стачката.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *