Много се радваме, когато филм, към който имаме интерес и нямаме търпение да видим, започва да се представя добре на фестивалните си обиколки и обира овации от критиците. Безобразно рано е да започваме да говорим за наградния сезон и нямаме намерение да го правим, но няма как да не се прокрадват мисли, че някои хора просто правят типа филми, които награждаващите харесват, още повече пък, когато и преди са получавали призове.  

Говорим в случая за All of Us Strangers на Андрю Хейг, който нямаме търпение да видим още от обявяването му. Припомняме, че това е историята за самотния сценарист Адам, който започва връзка с мистериозния си съсед Хари. Междувременно Адам се потапя в размишления за миналото си и открива в дома от детството си двама души, които изглеждат досущ като мъртвите му родители.

Първият кадър, който имахме възможност да видим, беше специфично осветен и се фокусираше върху Андрю Скот и Пол Мескал, но сега вече най-сетне имаме и пълен трейлър. Вижте го сега:

Трейлърът просто изглежда страхотно, няма друга дума за това. Много ни впечатлява как умело балансира между чувствената любовна история и семейните отношения, които Адам преживява или си представя – само можем да се надяваме, че и филмът ще намери такъв баланс.

В началото синопсисът на ни беше накарал да си представим някаква случка, която повече да клони към мистерия, тип „Кои са тези хора и защо приличат на родителите?“, а то се оказва, че това просто са родителите му. Изненадани сме, но също така нямаме търпение да видим как спомените и усещанията за тези отношения ще бъдат представени през погледа на един пораснал и самотен човек, който обаче започва да се разкрива пред някой друг.

All of Us Strangers (Всички сме непознати) е режисиран от Андрю Хейг (45 Years, Weekend, Looking), който също и адаптира сценария от романа Strangers на Таичи Ямада. В главните роли ще видим Андрю Скот, Пол Мескал, Джейми Бел и Клеър Фой.

Премиерата е насрочена за 22 декември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *