„Horrible Bosses”

Казват, че няма свестни шефове. Дали това наистина е така не е много сигурно, но е неоспоримо, че съществуват такива, които са отвъд всякакви граници на търпимост.

Точно такъв е случаят на тримата приятели Ник, Кърт и Дейл, на които им е дошло до гуша и които решават да се отърват от вечно тормозещите ги отвратителни шефове веднъж завинаги. Проблемът е, че те не са много наясно как точно стават тези неща.

Всъщност това не е единственият проблем.

Трудно ни е да си представим такова нещо, но по всичко изглежда, че имаме филм, в който Кевин Спейси няма да е най-якият образ. Колкото и да го обичаме, трябва да признаем, че Колин Фарел просто цепи мрака. И честно казано, ако Лен Гросман (героят на Том Круз от „Тропическа буря”) не съществуваше, щяхме да сме в истински възторг.

Определено кастът, поне в нашите очи, е един от най-силните козове на филма (всичко останало изглежда доста стандартно) и като че ли само заради това бихме му хвърлили едно око. Единствените, които не ни радват са Джейми Фокс, макар и ролята му на убийствения съветник „Motherfucker” Джоунс да изглежда забавна, и Дженифър Анистън, която просто не харесваме – нищо, че тук е както се казва “against type”.

„Horrible Bosses”

Режисьор на „Horrible Bosses” е Сет Гордън („King of Kong”, Четири Коледи”), а в ролите са супер-кретените Джейсън Бейтман, Чарли Дей и Джейсън Судейкис , както и Кевин Спейси, Дженифър Анистън, Колин Фарел, Джейми Фокс и Уендъл Пиърс.

Премиерата е на 8 юли 2011.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Изглежда кретенски филм. "…и Дженифър Анистън, която просто не харесваме… " да и аз споделям това, но… тя не е в ценъра на филма което ще го направи не толкова трагичен.

  2. "…Дженифър Анистън, която просто не харесваме…" – сигурно Анистън се е почувствала дълбоко нещастна от което…

    А всъщност филмът ще се гледа най-вече заради нея , не случайно е една от най-рентабилните в Холивуд , но заклетите фенове на Джолка не могат да преглътнат този факт 😉

  3. @alpha omega

    Естествено, че няма да е нещастна, но би трябвало, защото, както отбелязва и Малориак е доста далеч от актьорската професия.