Бяхме доста изненадани, когато разбрахме, че скандалният рапър Травис Скот е наел цяла група от впечатляващи творци, за да режисират отделни сегменти от филм, който върви с новия му албум. Сега обаче разбираме, че ако не с всичките, то Скот е развил добри работни взаимоотношения поне с Хармъни Корин, защото предстои да видим още една тяхна колаборация.

Корин е режисирал Aggro Dr1ft, който е първият му пълнометражен проект от недооценения The Beach Bum насам. За съжаление за филма не се знае нищо, освен че е екшън и че е сниман изцяло в инфрачервената гама. Ако се мъчите да си го представите, за щастие имаме първи кадър, който веднага обяснява концепцията:

Имайки предвид глупавото заглавие Aggro Dr1ft и фактът, че филмът ще е екшън, в главите ни все пак започва да се оформя някаква картинка. Представяме си нещо силно вдъхновено от видео игрите, което не ни учудва – все пак това е една от най-печелившите форми на забавление в света. Съвместната работа между Травис Скот и Хармъни Корин също ни е любопитна, защото очевидно е продуктивна и си представяме, че двамата черпят вдъхновение един от друг. Макар никога да не сме били особено ентусиазирани, когато музикантите решават да правят кино, все пак признаваме, че много от тях са впечатляващо талантливи и имат идеи и за визуално разказване на истории, не само аудио.

Хармъни Корин освен това винаги се е интересувал от това да прави нестандартни истории за разни цветущи персонажи далеч от моралния център. Надяваме се и Aggro Dr1ft да е в този стил, защото тази работа с инфрачервения филтър е интересна, но не дотолкова, че да ни държи вниманието за 80 минути. Затова трябват герои, сюжет, евентуално някоя тематична нишка. Много претенции имаме, знаем.

Ще се оглеждаме за още подробности, които би трябвало да се появят съвсем скоро. От цялото обявление най-интересното е, че филмът ще дебютира както във Венеция (извън състезателната програма), така и в Торонто (в секцията Midnight Madness).

Aggro Dr1ft е режисиран от Хармъни Корин (Gummo, Trash Humpers, Купонджийки, The Beach Bum). Участват Травит Скот и Джорди Мола (Bad Boys II, Colombiana).

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *