Травис Скот е една от най-спорните фигури на поп сцената в момента, заради трагедията, която се случи на един от концертите му наскоро и привидно неадекватната му реакция към нея. Определено не очаквахме той да ни даде причина въобще да се занимаваме с него, но ето че ще ни предостави истински интересен проект, който нямаме търпение да видим.

Филмът се нарича Circus Maximus и е 75 минутен акомпанимент към новия албум на изпълнителя Utopia. Дали е като Lemonade на Бионсе – свързани един с друг клипове? Или пък е дълъг клип към целия албум, като The Wall? Или пък просто е филм, който е замислен да върви заедно с албма? Честно, не можем да ви кажем, нищо не се знае.

Има си обаче причина да смятаме, че това ще е нещо страшно любопитно и то дори не една. По някакъв начин Скот е събрал цял куп успешни, известни и най-вече интересни творци да режисират различни сегменти от филма. Първият сегмент е режисиран от самия Скот, след това следват: Калил Джоузеф, известен именно заради споменатия Lemonade; Валдимар Йохансон, чийто Lamb харесахме много; Хармъни Корин, който прави страхотни филми като Kids, Spring Breakers и The Beach Bum; Гаспар Ное, на когото всяко произведение е контроверсия само по себе си. Цялата картинка е завършена от майстора на неона Николас Виндинг Рефн, за когото също не сме изненадани, че се е понравил на чувството за естетика на рапъра.

Самият факт обаче, че Травис Скот е успял да събере такъв брой любопитни режисьори, просто не може да бъде подминат. Представяме си освен това, че самият той е имал интересно предизвикателство за тях, за да се съгласят да участват, така че сигурно ще има причина да се провери.

Ето го тийзърът:

Естествено, че нищо не се разбира, но дори и малкото, което се вижда, е ясно, че е страшно красиво и страхотно построено като кадри – оставаше и да не е, с този режисьорски екип! Изключително сме любопитни какво се случва с този филм и макар че практически със сигурност няма да имаме възможност да го видим на голям екран, определено ще се ослушваме за отзиви и начини да се докопаме до него.

Официалният синопсис гласи следното:

Пригответе се да влезете в Circus Maximus, защото Травис Скот кани публиката на изкривяваща мозъка визуална одисея по целия свят, стъкана в едно от раздиращите колони звуци на дългоочаквания му албум Utopia. Филмът е сюрреалистично и психиделично преживяване, обединяващ колектив от визионери-режисьори от целия свят в едно калейдоскопично изследване на човешкото преживяване и силата на звуковите пейзажи.

Circus Maximus дебютира в определени кина на 27 юли.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *