И преди сме споменавали, че отдавна минахме преломния момент, в който спряхме да се съмняваме в продукциите на Apple TV+ и започнахме да разглеждаме всеки един техен проект с интерес и умерен оптимизъм – не вярваме сляпо, но има поводи да очакваме повече от стандартното. Новия проект, за който ще ви разкажем, отново изглежда доста обещаващо и интересно, да не говорим, че отново е визуално страхотен, така че няма как да не му обърнем внимание.

Сериалът се нарича The Changeling, но няма нищо общо с предишните филми, които сме гледали с това име. Сценарият е адаптиран от едноименния роман на Виктор Лавал. Историята започва с Аполо и неговата съпруга Еми, която първоначално не е искала да излезе на среща с него, защото е щяла да се мести в Бразилия. Докато е била там, Еми е посетила лагуна, за която местните са я предупредили да избягва и там е намерила вещица, която ѝ е обещала, че три нейни желание ще се сбъднат, когато червения конец на ръката ѝ падне. С целия си акъл Аполо срязва конеца, смятайки, че той ще помогне желанията на Еми да се сбъднат, защото хората във филмите рядко следват уроците, които ние всички сме научили от други филми, например да не се заяждат с вещици.

Вижте трейлъра сега:

Това, че главната роля е поверена на страхотния Лакийт Станфийлд определено е една от причините да се интересуваме от проекта, но трейлърът ни увлече още повече. Самият факт, че сериалът е рекламиран като „приказка за възрастни“ е доста забавен, но и това, което виждаме от тези кадри – смеската между хорър, фантастика и мистериозно приключение, веднага ни грабват. Вместо приказна земя Аполо ще прекосява приказна версия на Ню Йорк, ще се разнищват теми за родителството и доверието, всичко това поставено на леко фантастична, но все още разпознаваем фон. Бройте ни.

The Changeling е адаптиран за телевизия от Кели Марсел (Venom), която е и шоурънър. Пилотният епизод е режисиран от Мелина Матсукас (Queen & Slim). В главните роли са Лакийт Станфийлд, Кларк Бако, Адина Портър, Самюел Т. Херинг, Алексис Лаудър, Джаред Ейбрахамсън и Малкълм Барет.

Първите три от осем епизода ще бъдат пуснати в платформата Apple TV+ на 8 септември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *