Хилари Суонк е двукратна носителка на „Оскар“ за най-добра актриса и дълго време беше гаранция, че участва ли в някой филм, това със сигурност ще бъде тежка драма с гарантирано поне едно отлично актьорско изпълнение. В последните години, за съжаление, не сме я виждали в нищо особено високопрофилно или впечатляващо, но тя продължава да бъде име, което винаги е на преден план в каквото и да участва. Надяваме се новият ѝ проект да заслужава нейните таланти и отдаденост, защото ни се струва, че е точно по силите ѝ.

Новият филм на Суонк се нарича The Good Mother и разказва за журналистка, чийто отчужден син е брутално убит. Неутешима и въоръжена с професионалните си способности тя решава да разбере кой е виновен за смъртта на сина ѝ, като се съюзява без особено желание с бременната му приятелка. В хода на действието двете се заравят във все по-сложни мрежи от престъпници, наркотици и конспирации и откриват дори по-дълбоки тайни, отколкото някога са предполагали.

В ролята на бременната приятелка ще видим винаги впечатляващата Оливия Кук, а мъжките роли са поети от Джак Рейнър и Хопър Пен.

Вижте трейлъра сега:

Изглежда ни като типичен криминален трилър, което може да значи едно от две неща – истинско напрежение, което се покачва с развитието на действието и разкриването на мистерията стъпка по-стъпка, което би било супер, или отегчително прескачане от една пробита локация в друга с необмислени обрати в сюжета, сложени там само и само за шок фактор. Със сигурност стискаме палци за първото, естествено защото искаме всички филми да са хубави, но и защото криминалните трилъри винаги са ни били много на сърце – когато са добри, те могат да останат в съзнанията ни цял живот.

The Good Mother е написан и режисиран от Майлс Джорис-Пейрафит (As You Are, Dreamland). В главните роли са Хилари Суонк, Оливия Кук, Джак Рейнор, Хопър Пен, Дилоун, Норм Луис и Карън Алдридже.

Премиерата е насрочена за 1 септември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *