john-mm-20201107

След като ни разочарова с „Ava“ и „The 355“, в последно време любимата ни Джесика Частейн отново ни радва с избора си на роли в обещаващи проекти като сериала „Сцени от един семеен живот“ и психологическия трилър „Mothers’ Instinct“. За съжаление, за тях ще трябва да почакаме известно (никой не знае колко точно) време, но пък добрата новина е, че на хоризонта се задава друг смислен филм с нейно участие, който вече е готов и звучи повече от любопитно.

Става дума за „The Forgiven“, дело на Джон Майкъл Макдона – брата на Мартин Макдона и режисьор на чудесните „Големият полицай от малкия град“, „Голгота” с Брендън Глисън и „War On Everyone” с Майкъл Пеня и Александър Скарсгард. Филмът е адаптация на едноименния роман на Лорънс Осбърн, който разказва за англо-американска двойка и ефекта, който има случаен инцидент върху тях, техните приятели и местните жители, събрали се на дълго отлагано тържество в изискана уединена вила сред пустините на Мароко.

Снимките на „The Forgiven“ приключиха преди няколко седмици, след възобновяването на продукцията, която беше спряна през март заради пандемията, и по този повод получаваме първи кадри от филма, разпространени от Deadline. На един от тях виждаме Джесика Частейн и Рейф Файнс в ролята на „англо-американската двойка“ от центъра на историята.

Ralph-Fiennes-Jessica-Chastain-The-Forgiven-1024x652 The-Forgiven-1024x426

На този етап няма какво да коментираме – Джесика Частейн и Рейф Файнс са страхотни актьори и сме сигурни, че под режисурата на Джон Майкъл Макдона ще се справят повече от отлично. В очакване сме да ги видим и в първия трейлър, който да ни разкрие и малко повече за историята и за трудната ситуация, в която изпадат героите им. И като казахме историята, предлагаме ви един малко по-подробен синопсис:

The Forgiven“ разказва за събитията в живота на Дейвид и Джо Хенинг, които предприемат кратко пътуване в опит да избягат от вече не много щастливия си лондонски живот в дома на свои приятели в северозападна Африка. На пътя им обаче изскача непредвидена ситуация и поставя двамата съпрузи в напълно неочаквано и немислимо положение в непозната страна, където слуховете се разнасят по-бързо от частиците пясък, поети от вятъра.

Освен Частейн и Файнс в „The Forgiven“ участват още Кейлъб Ландри Джоунс, Мат Смит, Саид Тагмауи, Кристофър Абът, Исмаил Канатeр, Алекс Дженингс, Аби Лий, Мари-Жозе Кроз и др.

Премиерната дата все още не е известна.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *