Идеята за римейк на култовата класика на Troma The Toxic Avenger съществува откакто има и Операция кино. Казвали сме го много пъти, ще го повторим отново – следим с интерес развитието на този проект от самото начало и след толкова силно стискане на палци до болка и кръв, то най-после ще го видим реализиран.

В днешно време е модерно да не се правят дословни копия на стари филми, а се използват думи като „преосмисляне” и „модернизиране” на идеите. Така те ще бъдат приети от новата публика, а може да се харесат и на старите фенове по един нов и различен начин. The Toxic Avenger също няма да се дърпа от тази практика, но въпреки промените ще се опита да запази духа на оригинала.

Филмът се очаква да дебютира през следващия месец в рамките на Fantastic Fest в Щатите, а след това се надяваме да не се бави и за останалите простосмъртни, нямащи възможност да посетят събитието. Питър Динклидж ще влезе в ролята на титулярния герой, а тези дни се появи и първата снимка.

Ето и официалното описание на сюжета:

Питър Динклидж е потиснатият чистач Уинстън Гууз, който, след като пада във варел с токсични отпадъци, се превръща в не кой да е, а именно Токсичният отмъстител. Тази нова версия е затънала до шия в теми, свързани с околната среда, а Уинстън ще се изправи срещу алчни и корупционни зли сили в опити да спаси сина, приятелите и общността си.

Историята ще е независима от своя първоизточник, но духът ѝ ще остане свързан с оригинала. Феновете на Troma ще останат доволни да научат, че компромиси с качеството няма да има и The Toxic Avenger ще бъде с R рейтинг заради насилие и кръв, както повеляват добрите стари традиции.

Вижте и един плакат:

Припомняме, че оригиналният The Toxic Avenger, дело на Лойд Кауфман и Майкъл Херц, разказва за младия Мелвин Джунко, който след като е бутнат във варел с токсични отпадъци, мутира в обезобразен свръхчовек, използващ огромната си сила, за да бори неправдата.

Новият филм ще е дело на режисьора Мейкън Блеър, а в ролите ще видим Питър Динклидж, Илайджа Ууд, Кевин Бейкън, Джейкъб Трембли, Тейлър Пейдж и Джулия Дейвис.

Очакваме първи трейлър с нетърпение, както и премиерна дата.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *