Вече видяхме няколко плаката от най-новия филм от серията „Последен изход” и досега всички те бяха с черепна тематика. Най-новият постер също не прави изключение, но като ли за първи път предлага нещо що-годе различно – пак си го има черепа, но този път той е вързан с основната катастрофа във филма.

Личното ни мнение е, че макар и да не е мега-оригинален, плакатът е интересен и има някакъв наивен ретро привкус.

"Последен изход 5" ("Final Destination 5")

Не е за вярване, че един не особено оригинален трейлър и плакат като този са причина в главата ни да се промъкват някакви еретични мисли, че видите ли, тази серия може да не е чак толкова лоша, при все че предните два филма бяха откровено трагични. Лично ние обвиняваме „Бързи и яростни 5”, който като по някакво чудо успя да постигне немислимото, а именно да бъде филм под номер 5, който става за гледане и е класи над всички продължения от серията до момента.

Както и сами можете да се досетите от плаката, този път събитието, което ще преживеят група тийнейджъри, само за да бъдат застигнати по-късно от още по-жестока смърт, ще бъде срутването на голям въжен мост.

Режисьор на филма е Стив Куейл („Пришълци от дълбините 3D” и втори режисьор в „Аватар”), а в ролите са Николас Д’Агосто, Ема Бел (която незнайно защо харесваме), Майлс Фишър, Пи Джей Бърн и самият “Кендимен” Тони Тод, който се завръща като господин Блъдуърт.

Премиерата е на 12 август.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *