Учудващо за мнозина, един от spin-off филмите от поредицата The Conjuring (Заклинанието), а именно Монахинята (The Nun) от 2018 година на Корин Харди, се оказа най-касовото заглавие от споделената вселена. Съвсем закономерно беше да се появи и продължение, което смятаме, че дори се забави повече от нужното. Валек ще превземе екраните тази есен в The Nun II (Монахинята II) и се очертава да продължава своя тормоз на нещастната монахиня в лицето на героинята на Таиса Фармига, която се завръща в ролята на сестра Ирен.

Майкъл Чавес, който е отговорен за Заклинанието 3: Демоничният убиец и Проклятието на плачещата жена, ще замени Корин Харди на режисьорския стол. Припомняме ви, че първият филм изправи свещеник и вече споменатата сестра Ирен срещу древен демон в Румъния. Този път действието ще се премести във Франция, но идеята остава сходна.

Вижте и първия трейлър, който се появи тези дни:

Както споменахме, The Nun II се очертава да следва познатата схема, изпълнена с jump scare моменти и много уплашени и викащи хора. За съжаление (наше), Майкъл Чавес не е успял да се докаже като кой знае колко умел разказвач на страшни истории. За истински ужас дори няма да споменаваме. Явно обаче някой си го харесва щом са му поверили трети филм от The Conjuring вселената.

Ето накратко какво можете да очаквате от The Nun II:

Франция, 1956 година. Свещеник е брутално убит. Злото разпростира своите пипала. Продължението на световния хит Монахинята ще проследи сестра Ирен, която отново ще се изправи лице в лице с демоничната сила, позната като Валек – демоничната монахиня.

The Nun II (Монахинята II) е режисиран от Майкъл Чавес (Заклинанието 3: Демоничният убиец, Проклятието на плачещата жена) по сценарий на Иън Голдбърг, Акела Купър и Ричард Найнг. В ролите ще видим завръщащите се от първия филм Таиса Фармига, Йонас Блокет и Бони Аарънс като Валек. Компания ще им правят Ана Поплевел, Кейтлин Роуз Дауни, Сторм Рийд и други.

Филмът се очаква да дебютира по кината на 3 септември тази година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *