В Холивуд имат една приказка „You’re only as good as your last picture”, която идеално ни пасва в случая, тъй като причината да изпитваме интерес към този филм не е Уил Смит, който разочарова тотално със „Земята: Ново начало” (дотолкова, че направо забравихме, че едно време имаше и добри роли), а Марго Роби, която направи повече от страхотно изпълнение във „Вълкът от Уолстрийт”.

Focus” е романтична кримка, която разказва за ветерана в изкуството на измамите Ник (Смит), който започва любовна връзка с Джес (Роби), която е зелена в занаята. Докато я обучава, Джес се привързва към Ник повече, отколкото е „здравословно”, и той прекратява връзката. Три години по-късно Джес, която вече не е новак, а завършена „фатална жена”, се появява в Буенос Айрес в центъра на игрите с висок залог. Насред последната доста опасна схема на Ник, тя обърква плановете му…

Звучи като филм за майки и най-вероятно ще е точно такъв. Извън участието на Роби, причината, поради която бихме го гледали, са режисьорите Глен Фикара и Джон Рикуа, чиито Обичам те, Филип Морис” и „Оглупели от любов” ни допадат доста. Вижте първите официални снимки.

Уил Смит и Марго Роби

Уил Смит, Марго Роби

Още веднъж, режисьори на „Focus” са Глен Фикара и Джон Рикуа, а в ролите ще видим Уил Смит, Марго Роби, Родриго Санторо, Б. Д. Уонг, Джералд МакРейни, Робърт Тейлър и други.

Премиерата е 25 февруари 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. „Оглупели от любов“ е една от най-яките романтични комедии през последните години, но това звучи доста зле. :/

  2. Много приятно филмче е “Оглупели от любов”. Не е нищо мега специално, но мен много ме радва. 🙂