Помните ли филма Collateralс Том Круз и Джейми Фокс? Чудесен филм, но много сериозен. Какво става, ако заменим студенината на убиеца на Круз и вместо нея добавим 100% повече Никълъс Кейдж? Същият въпрос си е задал режисьора Ювал Адлър и ето че предстои да разберем отговора.

Легендарният Никълъс Кейдж и Джоел Кинаман ще влязат в главните роли във филма Sympathy for the Devil. Историята разказва за двама мъже – Шофьорът, който отива към болницата, за да види раждането на първото си дете и Пасажерът, който му прави засада в паркинга и го взима за заложник, принуждавайки го да кара на различни места като през цялото време му размахва пистолет пред лицето.

Вижте трейлъра сега:

Рекламните материали за филма всичките казват, че „не всичко е такова, каквото изглежда“, сякаш на някой му трябва нещо повече от това. Те явно не разбират, че ние нямаме нужда от „повече“ когато Никълъс Кейдж е врътнал крана на макс. И да, всички си спомняме Ренфийлд, който ужасно ни разочарова, но самият Кейдж не го направи и за секунда и ни донесе точно това, на което се надявахме. Предполагаме, че и тук ще е така.

Иначе не виждаме нищо в Sympathy for the Devil, което да е особено впечатляващо или изненадващо, а който е решил да кастне Джоел Кинаман в главна роля, не сме сигурни, че е човек, на когото може да се има доверие. И въпреки това не знаем как да не искаме да видим Никълъс Кейдж в елегантно сако как крещи с цяло гърло и се смее маниакално. Това не е проект за всеки, даже по-скоро предполагаме, че ще бъде от по-непопулярните филми на Кейдж, но дори и с малко компетентност и добре взети решения, всъщност виждаме вратичка към това да му се изкефим.

Sympathy for the Devilе режисиран от Ювал Адлър (The Secrets We Keep, The Operative, Betlehem)по сценарий на Люк Парадайс.

Премиерата ще бъде на 28 юли.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *