Излезе новият трейлър на един от най-любопитните предстоящи телевизионни проекти – I’m a Virgo. Докато се вълнуваме за много неща в телевизионното пространство, обикновено имаме ясна представа в главите си какво (поне на повърхността) ще представляват те. Голямото ни вълнение с този проект е, че не сме сигурни.

Първо припомняме, че I’m A Virgo е новото начинание на Буутс Райли, сценарист-режисьор на страхотния Sorry to Bother You. Този път той ще ни занимае с историята на Кути – 4-метров тийнейджър, който за пръв път ще излезе от къщата си и ще се сблъска с радостите и опасностите на външния свят. Кути веднага ще се превърне в център на вниманието, но че това внимание ще стане негативно, е само въпрос на време. Дотук е достатъчно интересно, но предвид това, че става дума за произведение на Буутс Райли, няма как I’m A Virgo да е просто история за порастването на 4-метров гигант – освен това е и супергеройска история за Героят. В неговата роля ще влезе неповторимия Уолтър Гогинс и сме практически убедени, че и той също ще се окаже злодей рано или късно – играе го Уолтър Гогинс.  

Вижте пълния трейлър сега:

Не сме се съмнявали, но е страхотно, че успяваме да видим, че освен сериозните теми, с които Райли неминуемо се занимава като артист с ясно изразена гледна точка, този сериал просто ще си е работеща и весела комедия. Особено частта със спонтанната секта, която се сформира около Кути, изглежда истински забавна.

Ето го и пълният синопсис:

I’m a Virgo е мрачно комична фантастична веселба за порастването, разказваща за Кути, 4-метров черен мъж в Оукланд, Калифорния. След като е израснал скрит, прекарвайки времето си на диета от комикси и сериали, той избягва, за да усети красотата и противоречията на истинския живот. Той формира приятелства, намира любов, справя се с неудобни ситуации и се среща с идола си, истински супергерой, наречен Героят. Това е една митична одисея, която поставя под въпрос самата цел на митичните одисеи.

I’m A Virgo е написан и режисиран от Буутс Райли, който е и шоурънър заедно с Це Чун (Little America, Gotham). В главните роли са Джарел Джером, Брет Грей, Кара Йънг, Алиус Барнс, Майк Епс, Кармен Еджого и Уолтър Гогинс.

Премиерата ще бъде на 23 юни в платформата Amazon Prime.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *