Рядко става ясно какво кара продуцентите на наградни церемонии да събират заедно два (или повече) души, които да презентират някакви награди – да, понякога това са хора, които са работили заедно, но понякога са просто актьори, които имат нелеката задача да бъдат чаровни и дори смешни за 30 секунди, пък и след това да обявяват по възможност правилното име. Когато обаче миналата неделя Андрю Гарфийлд и Флорънс Пю, двама от абсолютните любимци на интернета, излязоха заедно на сцената, моментално стана ясно, че ще се радваме да ги видим заедно на екран възможно най-скоро. И ето, изглежда, че продуцентите на „Оскарите“ вероятно са  имали информация, която не е била обявена официално.

Разбираме, че Гарфийлд и Пю ще си партнират в проект, носещ заглавието We Live in Time. Филмът е описван като „забавна, дълбоко вълнуваща и ангажираща любовна история“, но всякакви други детайли засега остават в тайна. Истината обаче е, че не ни трябват. Харесваме много и двамата актьори – запознати сме с чара и таланта им и искаме да ги гледаме заедно, особено пък как се влюбват. Всъщност огромна причина за интереса ни е именно това, че те са избрали да участват в романтичен филм, защото като се замислим, май никога не сме ги виждали точно в такъв тип история.

Другата причина за интереса ни към проекта (въпреки че няма нужда от повече), е разбира се, екипът зад камера. Най-вълнуващото е, че това ще бъде нова колаборация на Андрю Гарфийлд с режисьора Джон Кроули, 16 години след като двамата направиха чудесния Boy A. Оттогава Кроули имаше голям успех с Бруклин, но и направи непоносимият Щиглецът, а също така работи по високопрофилни телевизионни проекти като Истински детектив и Modern Love.

Сценарият на We Live In Time пък е написан от Ник Пейн, британски драматург работил по The Crown, The Last Letter From Your Lover и създател на сериала Wanderlust. Въпреки че не сме добре запознати с неговата работа, определено имаме големи очаквания и стискаме палци сценарият му да даде възможност на Гарфийлд и Пю да блеснат така, както знаем, че го могат.

We Live in Time за момента няма обявена премиерна дата, но се очаква снимките да започнат по-късно тази година. Със сигурност ще следим проекта внимателно и ще споделяме всякакви новини.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *