Най-младата дъщеря на Стивън Спилбърг – Дестри Алин Спилбърг работи по своя режисьорски дебют, заедно с Мишел Докъри. Снимките трябва да са започнали през април в Ню Мексико, а заглавието, с което е известен проектът, е Please Don’t Feed the Children.

В центъра на бъдещия психологически трилър е историята на група сираци, които се опитват да открият начин да оцелеят и да изградят живота си, след като един сериозен конфликт избива голяма част от възрастното население на страната им. Много скоро младежите ще открият, че са зависими от една обезумяла жена, която крие доста опасна тайна.

По всичко личи, че младата Спилбърг ще допринесе за обогатяване на световния каталог с постапокалиптични/пандемични филмови творби. Сценарият на Please Don’t Feed the Children е подготвен от Пол Бертино, а в продуцентския екип на проекта са Джейсън Дъблин със своята компания Perry Street Films, Джош Кеселман и Майкъл Хагърти. Дестри Алинсподеля, че е благодарна на възможността да работи със своя вдъхновяващ творчески екип, както и с талантлива актриса като Докъри – „за мен участието на Мишел е сбъдната мечта!

В актьорския екип са още Зоуи Маргарет Колети, Дийн Скот Васкес, Ема Мейзел, Ригън Алиа, Джошуа Мелник и Андрю Лайнър. Все още няма яснота кога ще бъде премиерната дата на Please Don’t Feed the Children, а междувременно може да видите късометражния филм на Дестри Алин Спилбърг Let Me Go the Right Way, спечелил наградата за най-добър трилър на City of Angels Women’s Film Festival миналата година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *