Днес в рубриката ни WTF трейлър на седмицата ви представяме едно изключително очевидно заглавие, което едва ли ще затрудни зрителите да се досетят за какво става дума. Това е филмът на Барнардо Рао Killer Sofa, който тези дни получи толкова дълго чаканото си разпространение по дигиталните платформи.

Вижте въпросния трейлър:

Killer Sofa се появява още през 2019 година, но едва сега получава своя шанс благодарение на платформата Screambox. Тази кратка реклама е изпълнена с напрежение, ужасяваща музика и мъртвите, студени очи на едно безмилостно… кресло.

Ето какво ни очаква в Killer Sofa:

Франческа винаги е привличала откачалки. Когато един от нейните преследвачи е открит мъртъв, тя търси утеха при своята най-добра приятелка Макси. В същото време дядото на Макси Джак, който е опозорен равин, попада на кресло, в което се е вселило древно еврейско божество. Заедно със своята вуди жрица те трябва да открият къде е закарано въпросното кресло и да изследват новооткритите способности на Джак да говори със света на мъртвите. Креслото обаче е обсебено от Франческа и започва да убива, за да покаже увлечението си.

Едва ли има нужда да споменаваме повече. Сюжетът крещи достатъчно за себе си.

Killer Sofa е режисиран и написан от Бернардо Рао. В ролите ще видим Джед Брофи, Сара Мън, Стейси Кинг и Харли Невил.

Както вече споменахме, филмът е наличен по дигиталните платформи.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *