За разлика от добрите актьори, у които ценим способността да се превъплъщават в най-различни хора, обикновено добрите комици трябва да развият противоположното умение – да намерят версията на себе си, която могат да представят отново и отново на публиката, така че да ги забавляват, докато биват „истински“. Не сме сигурни дали Пийт Дейвидсън е точно „добър“ комик, но като една от най-големите звезди, които Saturday Night Live са изкарвали в последните години, определено трябва да признаем, че той е намерил успешно версията на себе си, която изглежда хората искат да виждат отново и отново – чаровен особняк със сложен живот, който познава много известни хора.

В новата вариация на самия себе си, с която Дейвидсън ще се опита да ни забавлява, той играе фикционализирана версия на Пийт Дейвидсън – млад мъж, който се опитва да балансира между семейството и личния си живот, докато е безобразно известен и познава много други известни хора. Завръзката е, че легендарният Джо Пеши играе дядо му. Идеята на сериала Bupkis е, че комбинира реалистичен подход към историята с абсурдни елементи от нефилтрираната и напълно оригинална гледна точка на Дейвидсън.

Иди Фалко ще играе майката на Пийт, а Рей Романо, Саймън Рекс, Кинън Томпсън и Чейс Суи Уондърс имат останалите главни роли в сериала. Няма обаче да е Дейвидсън, ако не видим един куп камеота и гост-появявания от хора като Джон Стюърт, Джон Мълейни, Колсън Бейкър, Charlamagne Tha God, Стив Бушеми, Боби Канавале, Ал Гор, Пол Уолтър Хаузър, Метод Мен и кой ли още не.

Вижте трейлъра сега:

Без съмнение това е проект само за фенове – за тези, които знаят какво да очакват и знаят, че това ще им хареса. Виждаме интереса към това един талантлив комик да бъде изправен пред странния живот на парите и славата, когато много от тях се борят с години за това да станат само полу-успешни. Откровено нездравата мания на публиката по Пийт Дейвидсън не винаги ни е била напълно ясна, но виждаме и защо той е симпатяга, на когото да стискаме палци. Пък и легендата Джо Пеши в ролята на раздразнен дядо, който иска да пуши трева с внука си, докато му дава съвети за живота – е, това е нещо, което трудно бихме отказали да видим.

Сериалът Bupkis е създаден от Джуда Милър (Crashing, King of the Hill), като е написан от Пийт Дейвидсън и Дейв Сайръс, а Джейсън Орли е режисьор.

Всички епизоди ще излязат в платформата Peacock на 4 май.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Не мога да отрека,че момчето има известен талант и комедийна визия,но ТОЧНО комбинацията от двете (плюс SNL fame) го правят нек’си пресилен и картонено-изкуствен за мен. ПовЕрвАл си е прекалено много.