„I Spit on Your Grave”

Опитват се да ни убедят, че плакатът на „I Spit on Your Grave”, представен от Bloody-Disgusting, е много секси, нищо че е на хорър, при това римейк на „Day of the Woman”. Да, Сара Бътлър със сигурност има секси дупе, но за сметка на това плакатът е най-изтърканият хорър плакат, без капка вдъхновение или поне опит за оригиналност.

Плакат „I Spit on Your Grave”

Ще стои чудесно на стената ни, даже знаем точно къде ще си го лепнем, но със сигурност няма да ни накара да гледаме филма – има бая секси дупари в киното и особено в този жанр, но интересните и наистина страшни филми стават все по-малко. Този плакат определено сме го виждали и като цветове, и като идея – „Хотелът на ужасите 2”, един-два от „Убийствените пъзели”, всеки втори треторазряден трилър. Спомняте ли си Одет Юстман на плаката на „The Unborn” – много добри задни части! Но едва ли си спомняте самия филм, който беше безобразно смотан.

Спокойно, „I Spit on Your Grave” няма да е толкова зле. Не само защото е невъзможно, но и защото ще излезе по кината без категория от MPAA, което означава ограничен показ и шанс за истински хорър. Трейлърът също вдъхва някакви бегли надежди и ще ви даде достатъчно ясна представа за сюжета. Него можете да видите тук:

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

 1. Оригиналът, който също е известен като I Spit on Your Grave, е любопитен филм и един от символите на exploitation киното на 70те. През първата половина някакви олигофренни селяни брутално и многократно изнасилват и се гаврят с една жена, което спечелва на филма място в Топ 5 на филмите с най-брутални изнасилвания, а през втората половина тази жена търси и убива по също толкова брутален начин селяците.

  Ама тоя филм PG-13 ли ще е, щото не виждам как през 21ви век по кината ще върви филм в който половин час се гаврят с жена по този начин?

 2. Няма да е PG-13. Точно в това е идеята.

  Дай да я видим тази класация! Лично на мен, на първо място ми е изнасилването на Моника Белучи в "Необратимо". Брутално просто!

 3. иначе колкото и да е неоригинален плакатът си е някаква модерна Saw версия на стария, което пък не е лош жест за римейк 🙂

 4. Чувам, че изнасилването било най-хубавото нещо (Колко ужасно звучи това) в новия "Last House on the Left", аз обаче, още не съм го гледа 🙁

  Иначе, може би си права за този омаж, но ми се щеше нещо по-…смело? мръсничко?

  This woman has just cut, chopped, broken and burned five men beyond recognition…!!!