Сезонът на наградите приключи, а на Остин Бътлър му предстои да получава предложения за различни роли. Дано да избира умно, защото предизвикателствата пред актьорите са много – важно е да се фокусираш върху тези, които ще ти дадат възможност за развитие. Според Deadline Бътлър вече се е ангажирал с продуцентски отговорности и с главната роля в предстоящата криминална драма City of Fire.

В основата на проекта е едноименният роман на Дон Уинслоу, издаден през 2022 година и характеризиран като „Кръстикът“ на днешното поколение“, който разказва за възхода на един обикновен престъпник от момче за поръчки до шеф на групировката по време на войната между ирландските банди и италианската мафия. Книгата е част от трилогия, което означава, че ако има сериозна възвращаемост на инвестиции и интерес от страна на публиката, тази тема има потенциал за разгръщане в поредица.

Ето какво споделя Дон Уинслоу по повод предложението към Бътлър:

Подобно на много зрители по света, аз бях удивен от изпълнението на Остин Бътлър в Елвис, което заслужено бе номинирано за „Оскар”. Разговаряхме няколко пъти с него за трилогията, по която работя вече над 30 години, и съм впечатлен от неговото искрено желание да изиграе Дани Райън, както и от ентусиазма му да участва в продуцирането на трите бъдещи филма.

Все още няма информация за сценарист и режисьор на този проект, защото студиото Sony 3000 Pictures, което застава зад City of Fire, предстои да открие подходящите хора за тези отговорни позиции. Сигурни сме, че в момента, в който се попълнят вакантните места – камерите ще заработят.

Междувременно ще очакваме появата на Остин Бътлър като дивия племенник на барон Харконен – Фейд-Рота, по-малкият брат на звяра Рабан в Dune: Part Twoна Дени Вилньов. Ще следим за ъпдейти по бандитската тема на City of Fire.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *