Интересуваме се от кариерата и (надяваме се) продължаващия успех на Мария Бакалова след бомбастичния ѝ пробив в Холивуд с Borat Subsequent Moviefilm. След това я гледахме в средняшкия хорър Bodies Bodies Bodies, чието невпечатляващо качество обаче по никакъв начин не отдаваме на участието на Бакалова. Стискаме ѝ палци и съответно сега обръщаме поглед към следващия ѝ проект, където тя ще си партнира с придобиващия все по-голяма популярност Себастиан Стан.

Всъщност най-важното е, че предстоящият филм на Бакалова ще бъде режисиран от Пол Фийг. Докато ние лично никога не сме били особени почитатели на Фийг, няма как да се отрече, че неговите комедии са безумно популярни и в повечето случаи той знае как да пише истински и сложни женски комедийни персонажи. Даже сме толкова свикнали той да прави ансамблови филми с много женски персонажи или поне две жени в средата на историята, че чак сме любопитни за това как ще подходи към „по-стандартното“ екранно партньорство между мъж и жена.

Историята на новия му филм ще разказва за провален шпионин – двоен агент, който някак си случайно в крайна сметка става много успешен. В други ситуации бихме предположили, че вероятно Себастиан Стан ще бъде шпионинът, но имайки предвид, че филмът е представян като комедия и то на Фийг, всъщност можем да си представим спокойно и обратния вариант. Подозираме, че щом Мария Бакалова е кастната, значи поне част от историята ще се развива в източна Европа.

За момента всякакви други подробности се пазят в тайна, а единственото, което знаем е, че Пол Фийг ще режисира по сценария на Джени Бикс, работила по Най-великия шоумен и сериали като Сексът и градът и The Big C.

Интересно ще ни е как ще стои и Стан в една отявлена комедия. До момента той все е поемал роли, в които или е напълно сериозен, или показва изключително сухо и сардонично чувство за хумор, където комедията по-скоро идва от ситуациите, в които е героят му, отколкото той самият да пуска шеги. Представяме си, че лесно би могъл да влезе в ролята на раздразнения стоик, докато Бакалова изнася по-голямата част от комедията около него, но комбинацията между двамата определено ни се струва интересна и ще искаме да видим поне първоначални кадри от колаборацията им.

Филмът е на много ранен етап и все още не е обявено кога ще започнат снимките, но със сигурност ще следим новините около него и ще ги споделяме.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Четох също така,че Мария Бакалова ще озвучава една от героините в предстоящият анимиран сериал на DC – „CREATURE COMMANDOS“ (нещо като Suicide Squad,но по време на WWII )