Кой би предположил, че невзрачен, макар и достатъчно „забавен” трилър като Becky от 2020 година на дуото Джонатан Милът и Кари Мюрниън, би успял да спечели достатъчно, че да си роди и грандиозно продължение? Очевидно филмът е събрал прилично количество приходи и положителни ревюта, давайки зелена светлина за втора част – Wrath of Becky, която отива няколко стъпки по-далече от своя предшественик.

Припомняме ви, че Becky е филм за група неонацисти, които взимат за заложници нещастно семейство. Преобръщайки познатата формула на Сам в къщи стереотипа, главната героиня прави всичко възможно да вгорчи и дори сложи край на живота на своите похитители. И докато споменатите комедии са невинни по един извратен начин, Becky не спестява нищо. Филмът е кървав, изпълнен с насилие и множество клишета от home invasion събжанра.

Лулу Уилсън се завръща в ролята на титулярната героиня и тези дни се появи кратък тийзър, който да ни покаже какво можем да очакваме от нейния гняв:

Дори и от тези няколко секунди се вижда, че Wrath of Becky напълно ще е прекрачил границата на нормалното мислене и ще превърне Беки в някаква странна комбинация между Рамбо и Джейсън. Дали това ще сработи в рамките и концепцията на самия филм, предстои да разберем.

Wrath of Becky реално ще повтори формулата за пореден път. Беки, няколко години след събитията в предишната част, живее с нов настойник и се опитва да избутва ежедневието си. За съжаление, група хора правят опит да проникнат в дома ѝ и да навредят на новото ѝ семейство. Всичко е в ръцете на Беки да сложи край, по най-кървавия възможен начин, на нападателите. Насилието и кръвта са гарантирани.

Шон Уилям Скот не е Кевин Джеймс и е доста по-неубедителен в ролята на злодей, но… може и да ни изненада приятно.

Вижте и няколко плаката:

Wrath of Becky е режисиран от Мат Енгел и Сузан Куут. Енгел също така е и сценарист. В ролите ще видим Лулу Уилсън, Шон Уилям Скот, Денийз Бърс, Джил Ларсън, Кортни Гейнс, Кейт Сийгъл и други.

Филмът се очаква да дебютира по-късно този месец по време на SXSW фестивала.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *