Преди по-малко от месец ви представихме първите снимки от Dead Ringers – подготвяната телевизионна адаптация по едноименния филм от 1988 г. на Дейвид Кроненбърг. Основната идея е запазена като цяло, но Джеръми Айрънс е заменен от Рейчъл Вайс. Остава малко до премиерата и Morgan Creek Entertainment решиха да зарадват зрителите с първия тийзър.

Припомняме ви, че в оригиналния филм Айрънс изпълнява ролята на близнаци гинеколози. Единият е нахакан и самовлюбен, а другият срамежлив и затворен. Елиът постоянно влиза във връзки със своите пациентки, но щом някоя му омръзне, той я отстъпва на своя брат Бевърли. Когато обаче и двамата се влюбват в една и съща жена нещата постепенно ескалират и излизат извън контрол.

Вижте и въпросния тийзър:

Честно казано, разпространените по-рано снимки показват много повече от тези кратки кадри. Имайки предвид колко малко остава до появата на всички шест епизода, то скоро ще можем да очакваме и по-пълен и смислен трейлър. Може би тогава ще си позволим да коментираме по-обстойно.

Междувременно нека си припомним описанието на сюжета:

Модерен преразказ на трилъра на Дейвид Кроненбърг от 1988 година, Dead Ringers ни запознава с Рейчъл Вайс като докторите Елиът и Бевърли Мантъл. Те са близначки, които споделят всичко. От наркотиците и любовниците си до безапелационното си желание да направят каквото е нужно, дори и това да включва нарушаване на медицинската етика, за да оспорят остарелите практики и изведат грижата за здравето на жените на преден план.

Изпълнителен продуцент, сценарист и създател на Dead Ringers е Алис Бърч (Succession, Normal People, The Wonder). Първите три епизода ще са режисирани от Шон Дуркин (Martha Marcy May Marlene, The Nest), а останалите три от Карин Кусама, Карена Евънс и Лорън Волкстийн. Компания на Рейчъл Вайс ще правят Бритни Олдфорд, Попи Лю, Майкъл Чернъс, Дженифър Ейл и Емили Мийд.

Всичките шест епизода на Dead Ringers трябва да се появят на 21 април.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *