Помним колко много се вълнувахме за Лоши момчета 3 – като големи фенове на първите две части, с години следяхме всяко късче информация и се разочаровахме, когато нещата за пореден път стигаха до задънена улица. В крайна сметка проектът се осъществи под формата на Лоши момчета завинаги, но макар филмът да допадна на някои от нас, цялостното ни усещане беше като за разочарование.

Три години по-късно, за разлика от своите предшественици, Лоши момчета завинаги тотално е изфирясал от главите ни (бихме казали и от сърцата ни, но той никога не е бил там) и в резултат сме ужасно незаинтересовани от бъдещето на франчайза. За разлика от нас обаче, Sony имат голям интерес, защото Лоши момчета завинаги се представи доста успешно в боксофиса (спечели колкото първите два филма, взети заедно) и няма как да пропуснат да му спретнат поне още едно продължение.

Всъщност, за Лоши момчета 4 се заговори веднага след успешния дебют на тройката, но малко след това удари пандемията – същата тази пандемия, заради която филмът стана най-касовото американско заглавие в света за 2020 г. с приходи от 424 млн. Сега, след като нещата тръгнаха в нормалното си русло, а доскоро натовареният график на Уил Смит се поразчисти след „инцидента шамареску“, плановете за четвъртата част отново изплуват на повърхността, при това предпродукцията вече е напреднала.

Новината за раздвижването около Лоши момчета 4 беше съобщена лично от Уил Смит и Мартин Лорънс, които споделиха следното „забавно“ видео в социалните си мрежи:

Засега няма никакви подробности за историята, но знаем, че за сценария ще отговаря Крис Бремнър (The Man from Toronto), който беше част от сценарния екип на Лоши момчета завинаги, а като режисьори се завръщат Адил Ел Арби и Билал Фалах (Black, Rebel) – надяваме се този път да предложат повече творческа индивидуалност, а не да продължават с имитациите на Бей, които не им се отдаваха особено. Продуценти ще бъдат Джери Брукхаймър, Дъг Белград, Чад Оман и Уил Смит. 

Смятаме, че началото на новината доста точно представя сантимента ни към Лоши момчета 4, затова няма да се повтаряме. Ще хвърляме едно око на развитието на проекта и ако име нещо по-любопитно, ще се постараем да се включим.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Фен съм на поредицата дано се получи. Но нищо не се чува за нова част на Полицая от Бевърли Хилс 🙂

    1. Еди Мърфи каза, че е готов и е в пост-продукция. Скоро ще има трейлър.

    2. А дано нищо, че няма да е добър колкото първите два

  2. Надеждата ми е в Брукхаймър, тройката определено бе стъпка надолу…