Любимият на милиони сериен убиец Декстър Морган най-накрая ще се завърне официално и по нашите екрана с Декстър: Нова кръв, чийто първи епизод ще се излъчи този понеделник, 6 февруари, от 22:55 часа по Fox.  

Действието на Декстър: Нова кръв се развива десет години след като Декстър (Майкъл К. Хол) изчезна насред урагана Лаура. Сега той се подвизава под фалшиво име в малкото градче Айрън Лейк, щата Ню Йорк, наслаждавайки се на новия си живот, без убийства. Неочаквано събитие обаче събужда Тъмният му спътник, който го зове за нов кръв.

Вижте български трейлър, а веднага след това ще откриете и по-подробен синопсис.

В Декстър: Нова кръв откриваме Декстър Морган, който живее под фалшивото име Джим Линдзи в малкото градче Айрън Лейк, Ню Йорк, докато останалата част от света смята, че е загинал в трагичен инцидент с лодка по време на ураган в Маями. Декстър е потиснал тъмния си спътник, вече не се вслушва в призивите му за кръв и живее във въздържание в продължение на цели 10 години – работи в магазин за строителни стоки, а приятелката му Анджела Бишъп (Джулия Джоунс) е началник на полицейското управление в Айрън Лейк. Никой не би предположил, че Джим е бил сериен убиец, оставил стотици тела зад себе си.

Изглежда, че Декстър държи всичко под контрол, до момента, в който 16-годишният му син Харисън (Джак Алкот) пристига в Айрън Лейк, за да търси отговор на въпросите защо баща му е инсценирал смъртта си и го изоставил преди почти 10 години. Изведнъж скромният му, безпроблемен живот излиза извън контрол. Той се поддава на тъмния си спътник, което го довежда до сблъсък с Кърт Колдуел (Кланси Барун), влиятелна и обичана личност в Айрън Лейк. Ще успее ли Декстър да бъде едновременно сериен убиец и грижовен баща, докато поддържа връзка и с началника на полицията? И дали синът му, който също като Декстър е видял убийството на майка си, ще чуе сирената на собствения си черен спътник? Ако е така, то Декстър е идеалният баща за Харисън.

Шоурънър на Декстър: Нова кръв е създателят на оригиналната поредица Декстър Клайд Филипс, който адаптира романите на Джеф Линдзи. Режисьори на отделните епизоди са Маркос Сиега и Санфорд Букставър,а в ролите са Майкъл К. Хол, Джулия Джоунс, Джак Алкот, Кланси Барун, Дженифър Карпентър, Дейвид Зейас, Джон Литгоу, Джони Секуоя, Дейми Чанг и др.

Премиерата на Декстър: Нова кръв в България е на 6 февруари по Fox. Новите епизоди се излъчват всеки понеделник от 22:55 часа

Seacia Pavao/SHOWTIME

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

One Comment

  1. Кланси Браун – голям, но пък доста подценен, струва ми се, актьор. И тука ще да е топ.