Как така сред потопа от комиксово кино, в който повечето среднобюджетни жанрове бяха заличени или пропъдени към стрийминг сайтовете, дори добрата стара романтична комедия със секси звезди не намери мястото си в кината? Особено след изминалата 2022, която бе обещаваща година за ходенето на кино, изглежда сякаш има едно цяло поколение, което е готово да получи своята доза безгрижни романси с любимите звезди, които следва в Instagram.

Глен Пауъл (Топ Гън: Маверик, Set It Up, Devotion) и Сидни Суийни (Еуфория, The White Lotus, The Voyeurs) са идеални за тази позиция. И двамата вече са доказали талантите си на големия и малкия екран и в момента се носят по вълната на успеха си. И двамата имат много фенове заради чистия си, звезден чар (особено Пауъл, който носи в себе си енергията на млад Том Круз и вече има опит в романтичните комедии; ролите на Суийни са били по-ограничени и сериозни, предстои да видим, дали може да носи и такъв филм на раменете си). И най-важното – и двамата са страшно секси.

Филмът, озаглавен Обичам да те мразя (Anyone But You), ще бъде режисиран от Уил Глук, който се завръща към ром-ком корените си (Easy A, Friends with Benefits) след дълъг престой в прокълнатата ферма на Питър Рабит. Не можем да твърдим, че проектът звучи особено вълнуващ – откакто Нора Ефрон почина, романтичните комедии не са каквото бяха някога. Но миналата година посрещна няколко прилични, макар и забравими предложения от този жанр – Омъжи се за мен, Изгубеният град, Билет до Рая, които ни накараха да си спомним колко ни липсват старомодните изяви на Холивудските звезди на големия екран, редом с техните усмивки, рокли, плочки и пари.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *