„R.I.P.D. – Rest in Peace Department”

В края на миналата седмица видяхме първата официална снимка от „R.I.P.D. – Rest in Peace Department” на Робърт Швентке, който до този момент не присъстваше сериозно в колективното ни съзнание като един от акцентите на филмовото лято. Сега обаче статусът на филма би трябвало да се промени, тъй като първият трейлър обещава едно истинско лятно забавление.

http://www.youtube.com/watch?v=X07xNrVd7DU

Я да видим колко бързо може да кажете „Мъже в черно”, но със свръхестествени създания? Честно казано, не си го представяхме така (между другото казахме същото, когато разбрахме, че супермоделът Мариса Милър ще бъде аватарът на героя на Джеф Бриджис), но сега нещата ни изглеждат някак очевидни и се чудим как въобще сме могли да очакваме нещо друго.

Няма как да не се зачудим точно колко голяма ще бъде сюжетната линия (за която до момента смятахме, че ще е основна), в която главният герой Никълъс Круз (Рейнолдс) преследва отговорния за смъртта му (Кевин Бейкън, който в началото на трейлъра май е колега ченге, а след това, за съжаление, така и не се появява отново). От видяното или по-скоро от липсата на видяното, съдим, че ще е нещо допълнително покрай „спасяването на света” от мъртвите, макар че не ни се вярва Бейкън да се е навил за несъществена роля.

Най-вероятно всичко това ще се изясни в следващия трейлър, но какъвто и да е случаят, смятаме, че филмчето, с все всичките му неоригиналности и всякакви други дефекти, ще бъде едно наистина приятно лятно забавление.

А сега вижте и официалния постер, който също изглежда вдъхновен от „Мъже в черно”.

„R.I.P.D. – Rest in Peace Department”

Режисьор на „R.I.P.D.” е Робърт Швентке („Летателен план”, „Жената на пътешественика във времето”,  „БСП”), а в ролите са Джеф Бриджис, Райън Рейнолдс, Кевин Бейкън, Мариса Милър, Мери-Луиз Паркър, Робърт Непър, Майк О’Мали и др.

Премиерата е 19 юли 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 Comments

  1. Определено прилича на MIB, но пък от друга страна тоя тандем няма как да сбърка 😀 Със сигурност ще бъде фън! 😉

  2. особенно от последния,който беше „брадва“, както тука обичате да казвате

  3. Джеф е un-fucking-comparable!
    Не съм много сигурна, че „този“ Райън ще му е достойна дружка 😉 8)

  4. То и Уил Смит по тоя логика не е „достойна дружка“ на Toми Лий Джоунс, ама си свърши работата в MIB.

  5. Аууу – я внимавай, пиле-шарено!
    Нещата не могат да се сравняват, ама ни-как!
    Нали знаеш, че не е нужно да се обясняваме защо…