Преди броени дни споменахме, че нямаме търпение да видим Никълъс Кейдж в следващата му роля като граф Дракула и ето че най-сетне получаваме първи трейлър за Ренфийлд (Renfield). Откакто беше обявен, филмът веднага ни влезе в списъка за „най-очаквани“, защото просто всичко около идеята ни звучеше страхотно, а когато се появиха първите папарашки снимки на Кейдж от снимачната площадка знаехме, че ни се готви един от иконичните герои на Кейдж.

Ще припомним, че Ренфийлд разказва историята за подмолния слуга на граф Дракула, Ренфийлд, който е надарен от мъчителния си шеф със супер сили и безсмъртие, но в замяна на това трябва да се грижи за него и да му доставя храна. В един момент обаче Ренфийлд се запознава с перманентно гневната полицайка Ребека, влюбва се и иска да се оттърве от адския си работодател.

Филмът получи R рейтинг, което ни подсказа, че кървищата и бруталиите няма да липсват, както веднага се вижда от трейлъра. Жанрът е определян като хорър-комедия и всички замесени с продукцията разказват, че са търсели баланса между двете, но в този първи трейлър абсолютно се залага основно на комедията. Вижте го сега:

Няма какво да увъртаме – дори и за секундите, в които се появява, Никълъс Кейдж е звездата на този трейлър и нямаме никакво търпение да го видим в тази роля, която е точно като за него – персонаж, който не просто дава възможност, а направо изисква да се „дъвче декора“. Никълъс Холт също е чудесен и нямаме съмнение, че ще бъде страшно забавен като нещастен подлизурко, а и изглежда чудесно в екшън сцените (освен тази с глупавото летене, признаваме). Но просто не можем да се фокусираме върху нищо друго освен Кейдж – тази походка, този глас! Няма да можем да му се нагледаме и ще чакаме със затаен дъх и още реклами и най-сетне премиерата на филма.

Режисьор на Ренфийлд (Renfield) е Крис МакКей (The Lego Batman Movie, The Tomorrow War). Сценарият е дело на Райън Ридли (Community, Rick and Morty), по оригинална идея на Робърт Къркман (The Walking Dead). В главните роли са Никълъс Холт, Никълъс Кейдж, Акуафина, Бен Шуорц, Ейдриан Мартинес, Шоре Агдашлу, Бен Раус и Джеймс Моузес Блек.

Премиерата ще бъде на 14 април.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

One Comment