Човек би си помислил, че на един творец му стига да си има една поредица за симпатичен детектив, който разрешава убийства. Така обаче, както великата Агата Кристи си има едновременно Еркюл Поаро и Мис Марпъл, така и големият й фен Райън Джонсън си има Беноа Бланк, а сега вече – и Чарли Кейл.

Предстои да се запознаем с оправната Чарли в първия телевизионен проект на Джонсън – 10-епизодната поредица Poker Face за стрийминг платформата Peacock, където в главната роля влиза страхотната Наташа Лион. Чарли има невероятната способност да знае винаги, когато някой лъже, но понеже използва тази си способност за бързо забогатяване чрез хазарт, е принудена да поеме на път, бягайки от преследващата я заплаха. По пътя си обаче, във всяко село и паланка, където спре, тя се натъква на други престъпления с купища ексцентрични поддържащи персонажи, които ще й помагат или пречат в разследването на случая на седмицата, както и в цялостната й цел.

Форматът ни привлича много, защото позволява разказването на различни мини-историйки на различни локации, а тъй като всички изглежда искат да работят с Джонсън и Лион, ще имаме възможност да видим страхотно впечатляващ актьорски състав, който ще изпълва различните епизоди. На преден план обаче винаги ще бъде Чарли, което само може да ни радва, защото специфичния чар на Наташа Лион не може да бъде сравнен с нищо друго.

Вижте новия трейлър сега:

Ето го и официалното обръщение от Джонсън и Лион, които обясняват какво ги е вдъхновило да създадат сериала заедно:

Никога не подценявайте силата на добър разговор между приятели около масата за вечеря. Това, което започна просто като дискусия над пържоли и картофки за детективските шоута и какво ги прави такова удоволствие, на което може да се разчита – изследването на малки светове в нови локации, гост звездите, играещи жертви и убийци и най-вече изтормозения главен герой, с когото винаги си готов да се отпуснеш и да гледаш как побеждава – в крайна сметка се превърна в създаването на Чарли, движещата сила на сериала Poker Face.

Каним ви да проследите Чарли на нейното пътуване из цялата държава, на което тя среща поредица от персонажи и отмъщава за различна неправда във всеки епизод, въоръжена единствено с невероятната си способност да усеща лъжи и да цени останалите хора (кучета също).

Сега молим да оставите голямото мислене на Райън, който майсторски е сътворил десет самостоятелни пъзела, които Чарли трябва да разреши. Скачайте с нея в Плимут Баракудата от 69 г. и се насладете на пътуването.

Благодарим,
Райън и Наташа

Poker Face е създаден от Райън Джонсън, който пише всички епизоди и режисира от осем от тях, като другите два са поверени на Наташа Лион и Джаника Браво (Zola). Гост звездите са неизброими, но ще споменем само Ейдриън Броуди, Рон Пърлман, Елън Баркин, Джоузеф Гордън-Левит, Тим Блейк Нелсън, Бенджамин Брат, Клои Севини и Ник Нолти. Има и още!

Първите четири епизода ще излязат в платформата Peacock на 26 януари.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *