Остават по-малко от два месеца до премиерата на шестия филм от стартиралата през 1996 година от Уес Крейвън и Кевин Уилямсън слашър поредица Писък. През декември месец успяхме да видим кратък тийзър, но сега е време за пълен трейлър, който да ни покаже в цялата си прелест новото превъплъщение на познатия убиец и какво той е подготвил на героите.

В Писък 6 (Scream VI) оцелелите от последните нападения на Гоустфейс – сестрите Саманта (Мелиса Барера) и Тара Карпентър (Джена Ортега), както и племенниците на обичания от феновете Ранди Мийкс – близнаците Чад (Мейсън Гудинг) и Минди Мийкс (Джазмин Савой Браун) напускат Уудсбъро и започват нова глава от живота си в Ню Йорк. Ужасът обаче ги следва по петите – нов убиец надява маската на Гоустфейс и скоро градът потъва в кръв.

Вижите и официалния първи трейлър:

Освен вече споменатите актьори, тук виждаме и завръщането на героинята на Хейдън Пенетиер от Писък 4 като Кърби, а също така и Самара Уивинг в кратка сцена. Писък 6 обещава един много по-различен Гоустфейс, който, поне от показаните кадри, е превърнал култа към личността в нещо много мрачно и зловещо. Рекламата се старае да не прекалява с показното (макар да издава прекалено много), но едно нещо загатва и то е, че героинята на Кортни Кокс може да последва съдбата на Дейвид Аркет от петата част. Разбира се, ще трябва да почакаме до март месец, за да разберем.

Вижте и още един официален плакат, който ни показва основните действащи лица:

Режисьори на Писък 6 (Scream VI) са Мат Бетинели-Олпин и Тайлър Жилет (Докато смъртта ни раздели, Писък), по сценарий на Джеймс Вандербилт (Зодиак, Невероятният Спайдър-мен) и Гай Бузик (Докато смъртта ни раздели, Castle Rock). В ролите са Мелиса Барера, Джена Ортега, Джазмин Савой Браун, Мейсън Гудинг, Кортни Кокс, Хейдън Пенетиер, Дермът Мълруни, Тони Револори, Самара Уивинг и други.

Премиерата е насрочена за 10 март.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *