Наближават празници. Декември месец е изпълнен с коледни песни, подаръци и топла храна. Затова и ние продължаваме тематично в рубриката ни „WTF трейлър на седмицата” с още един празничен филм. Този път обаче убиецът е това, към което всички деца тичат рано сутрин на Коледа – елхата.

Вижте трейлър на слашър пародията The Killing Tree, в която отмъстителен призрак е призован от своята вдовица, за да търси отмъщение за минали неправди.

Uncork’d Entertainment са познати на хорър феновете като студио, което прави евтини и нискокачествени филми, без кой знае какви качества, но пък позволяващи на независими творци да покажат произведенията си. The Killing Tree не прави изключение от това правило, както може да се види в по-горните кадри.

Историята се върти около нещастна и жадна за отмъщение вдовица, чийто съпруг е загинал. Тя се опитва да призове духа му в навечерието на Коледа, за да го отприщи върху нещастните тийнейджъри, които, предполагаме, са виновни за смъртта му. Разбира се, нещата не се получават според плана и съпругът се завръща под формата на маниакално коледно дърво, все така жадно за кръв.

The Killing Tree е режисирано от Рис Фрейк-Уотърфийлд. В ролите ще видим Сара Александра Маркс, Маркъс Мейси, Джуди Черняк, Сара Коен, Кели Райън Сансън и други.

Филмът вече дебютира по дигиталните платформи и на физически носители.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *