Рюхей Китамура не е от най-популярните имена сред холивудските режисьори, а и през последните години името му не се свързва с кой знае колко успешни заглавия. Все пак в родната си Япония той има чудесни проекти като Versus, Aragami и Azumi. За съжаление, щом стане дума за англоговорящите му филми, то зрителите го свързват предимно с адаптацията по разказа на Клайв Баркър The Midnight Meat Train.

Трейлърът на новия му филм The Price We Pay, който ще ви представим днес, едва ли ще промени статута му, но поне изглежда интересно. Куентин Тарантино и Робърт Родригес вече ни представиха подобен жанров туист със своя култов вампирски екшън From Dusk Till Dawn, но това не пречи Рюхей Китамура да се пробва с нещо много сходно.

Вижте за какво става дума в нецензурирания трейлър, който се появи тези дни:

The Price We Pay разказва за група обирджии, които взимат заложник след поредния удар. Нещата обаче не се развиват по план и колата им се разваля в средата на нищото. Групичката намира на пръв поглед изоставена ферма, в която решават да прекарат нощта. Скоро обаче обитателите се завръщат и истината е далеч от това, което бягащите от закона престъпници могат да си представят. Те се превръщат в жертви и ще трябва да обединят усилията си и да намерят начин да оцелеят.

Рекламата е достатъчно показателна какво може да ни очаква, но се надяваме поне да има достатъчно екшън и вътрешности. Асоциациите с вече споменатия From Dusk Till Dawn са неизбежни, но този път не става дума за вампири, а нещо много по-зловещо. За щастие няма да се наложи да чакаме твърде дълго, за да разберем какво точно се случва в тази ферма.

Вижте и официалния плакат:

The Price We Pay е режисиран от Рюхей Китамура по сценарий на Кристофър Джоли. В ролите ще видим Стивън Дорф, Емил Хърш, Джиджи Зумбадо, Тайлър Сандърс, Ерика Ървин, Джес Кинсър, Сабина Мах и други.

Премиерата по дигиталните платформи е предвидена за 10 януари следващата година, а три дена по-късно ще получи и кратко кино разпространение.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *