„Ледена епоха: Големият сблъсък” („Ice Age: Collision Course”)

След като в „Cosmic Scrat-tastrophe” станахме свидетелите на причината (която, както може да се досетите, е емблематичната и вездесъща саблезъба катерица Скрат) за космическия катаклизъм, който ще заплашва света в предстоящата пета част от поредицата „Ледена епоха” – „Ледена епоха: Големият сблъсък”, вече е време да видим и как ще се оправят в ситуацията добре познатите ни приятели Сид, Мани, Диего и компания.

Покрай споменатия по-горе „Cosmic Scrat-tastrophe”, който служеше за тийзър на „Големият сблъсък”, споделихме, че поне в нашите очи „златната кокошка” на франчайза Скрат „спря да снася”, но все пак запазихме някаква надежда, че самият филм ще предложи нещо ново и свежо, а няма просто да доизстиска последния останал живец и от останалите, някога забавни, герои. Уви, точно с такова впечатление оставаме от този трейлър.

И до ден днешен успяваме да открием детето в себе си и се радваме на редици филми и франчайзи (някои достигащи плашещи степени на инфантилизъм), но явно точно този конкретен франчайз сме го надраснали, защото нищо в горната реклама не ни допада – даже ни натоварва. Подигравките със Сид и пренасянето на модерни елементи и проблеми в праисторическия антропоморфен животински свят спря да бъде смешно след 800-ния път.

Но не искаме да влизаме в „hate mode” – поредицата има милиони почитатели, на които видяното им допада, затова ще ги оставим да си се кефят, без да им опяваме. Ще им предложим да хвърлят едно око и на първия официален постер.

„Ледена епоха: Големият сблъсък” („Ice Age: Collision Course”)

В „Ice Age: Collision Course” Скрат дава начало на космически събития, които трансформират света и заплашват да го унищожат. За да се спасят, Сид, Мани, Диего и останалите от групата трябва да напуснат дома си и да се отправят на изпълнено със забавни приключения пътешествие към екзотични нови страни, където се запознават с нови колоритни герои.

Режисьори на „Ледена епоха: Големият сблъсък” („Ice Age: Collision Course”) са Майк Търмайер и Гален Т. Чу, а в оригинал ролите се озвучават от Рей Романо, Денис Лиъри, Куин Латифа, Джон Легуизамо, Кики Палмър, Дженифър Лопес, Саймън Пег, Джеси Тайлър Фъргюсън, Адам ДеВайн, Ник Оферман, Макс Грийнфийлд, Нийл Деграс Тайсън и други.

Премиерата е 22 юли 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. тъкмо си мислих, колко още ще го цицат, и прочетох 5-та част….май съм изпуснал 4-та

  2. Фен съм на третия, беше супер фъни 🙂 Четворката не съм гледал, а към петицата изпитвам извънредно вял интерес.