Спомняме си време когато Ант-Мен трябваше да бъде режисиран от Едгар Райт и беше най-очакваният от нас филм в MCU. После Райт се махна, в последно време вселената зацикли тотално и новото самостоятелно приключение на героя Ант-Мен и Осата: Квантомания (Ant-Man and the Wasp: Quantumania) не би могъл да ни вълнува по-малко. А резултатът от тази ни незаинтересованост e, че тотално пропуснахме първия трейлър на филма и новата му реклама от бразилския Comic-Con. Сега най-накрая се насилихме да ги гледаме и да ги представим.

Според официалния синопсис, в Ант-Мен и Осата: Квантомания Скот Ланг (Пол Ръд) и Хоуп ван Дайн (Еванджелин Лили) продължават своите приключения като Ант-Мен и Осата, като към тях се присъединява дъщерята на Скот – Кейси Ланг (Катрин Нютън), както и родителите на Хоуп д-р Ханк Пим (Майкъл Дъглас) и Джанет ван Дайн (Мишел Пфайфър). Те се впускат да изследват невероятните измерения на квантовия свят, взаимодействайки си със странни същества, а приключението им ги отвежда отвъд пределите на всичко, което са мислили за възможно.

Започваме с рекламата от Comic-Con, тъй като се фокусира върху историята на Ант-Мен и важността му за вселената на Марвел, а след нея ще откриете и първия трейлър, който дебютира преди месец и половина.   

Изчекна ни се устата от прозевки. Не e истина, че ни представят подобни скучни генерики за този, принципно толкова интересен герой, изигран чудесно от симпатягата Пол Ръд. И не искаме да сме от „онези“ мрънкачи, но включването на дъщерята на Ант-Мен ни навежда на мисълта, че Ант-Мен и Осата: Квантомания ще бъде в посоката на филмите от доста лошата четвърта фаза на Marvel. Дано да грешим и Ант-Мен да бъде адекватен герой, а не хората около него да му вършат цялата работа и да му посочват колко е неадекватен. Вие ще кажете какъв е крайният резултат – някои от нас Ант-Мен и Осата още не са гледали, този също изглежда ще го пропуснем.

Вижте и един постер.

Режисьор на Ант-Мен и Осата: Квантомания (Ant-Man and the Wasp: Quantumania) е Пейтън Рийд (Раздялата, Ант-Мен, Ант-Мен и Осата), автор на сценария е Джеф Ловнес (Чудотворци, Rick and Morty), а продуцент е Кевин Файги. В ролите са Пол Ръд, Еванджелин Лили, Катрин Нютън, Майкъл Дъглас, Мишел Пфайфър, Джонатан Мейджърс, Рандал Парк и др.

Премиерата е на 17 февруари.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Този филм е единственият, който ще става за нещо от цялата фаза 5 на Марвел, а може би и от фаза 6! Като гледам каста има доста бели хора, и ако не прекалят с уоман емпауармънт, ще се получи приличен филм, като за фаза 2 или 3! Ясно е, че слабото звено ще е злодеят, който е най-малкото бутафорен, но трябва да има черен актьор, който да „чеква кутийки“! Независимо че този актьор по-скоро поражда присмех, отколкото страх, играейки като злодей! Ха-ха! Разбира се, бокс офисът няма да е особено впечатляващ, защото филмът ще излезе през февруари!

    ПП Не ми харесва, че „Осата“ е с твърде къса прическа, като за лесбо!

  2. А никой не каза че всъщност Kang The Conqueror е най-важният и ще се вижда още още