Знаем, че не ви се мисли за това, че и тази година стремглаво върви към края си – и на нас не ни се мисли. Едно нещо обаче ни разведрява, когато се сетим колко малко време остава до празниците и началото на следващата година – колкото по-близо е Коледа, толкова по-близо сме до излизането на „Glass Onion: A Knives Out Mystery” в Netflix.

Минаха цели два месеца откакто Netflix пуснаха първи тийзър за многоочакваното продължение на „Вади ножовете“ и докато бяхме страшно доволни от цветните, забавни и интригуващи бързи кадри, които видяхме, това определено не ни стига. Междувременно филмът беше показан на фестивала в Торонто и предизвика преобладаващо не просто позитивни, а направо страхотни отзиви и по всичко личи, че отново ще се забавляваме искрено с новото произведение на Райън Джонсън.

Ако случайно все пак не сте запознати, набързо ще ви вкараме в историята на продължението. Неповторимият детектив Беноа Бланк се завръща, но напълно в стила на Агата Кристи, към която цялото начинание е очевиден поклон, този път той е заобиколен от напълно нови герои, в нова среда и различна ситуация. Единствените прилики – отново ще се занимава с безобразни богаташи и някой ще умре. Този път събитието, което ще тества уменията на Бланк, е неочакваната смърт на гост, поканен на частния остров на ексцентричен милиардер, който кани приятелите си, за да играят игра за мистерия с убийство. Очаквано за публиката обаче, нещата бързо взимат истински смъртоносен обрат.

Вижте пълния трейлър на „Glass Onion: A Knives Out Mystery” сега:

Докато и в първия филм имаше много чувство за хумор, тук изглежда Райън Джонсън е наблегнал на това много повече и виждаме шегите да се стрелкат с доста по-голяма честота. Нямаме търпение да се запознаем и с тази група ексцентрични и странни герои – предишните бяха семейство с разнообразни вече установени и доста напрегнати връзки помежду си, сега ще имаме доста различната динамика на хора, които не се познават толкова добре, нямат си доверие, а и са във възторг от присъствието на известния детектив измежду тях. Струва ни се, че това ще е повод за множество забавни ситуации, но далеч по-важното, на което всъщност се надяваме най-много – на нова добре построена мистерия с интересни герои в центъра.

Glass Onion: A Knives Out Mystery” е написан и режисиран от Райън Джонсън. В главните роли са Даниел Крейг, Едуард Нортън, Итън Хоук, Кейт Хъдсън, Катрин Хан, Джесика Хенуик, Джанел Моне, Дейв Батиста, Лесли Одъм Дж. и Маделин Клайн.

Филмът ще бъде в кината в определени държави само за една седмица от 23 ноември, а в Netflix ще бъде достъпен за всички от 23 декември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *