Знаем, че днес четете само една и съща новина, така че нека ви разнообразим с нещо друго – дългоочаквания нов филм от поредицата „Вади ножовете“ на Райън Джонсън. Даниел Крейг се завръща като втория си най-известен герой, невероятният южняшки детектив Беноа Бланк, за да разреши нова мистерия, обвързана с убийството на богаташ, но този път – на красив гръцки остров.

Припомняме, че историята в „Glass Onion: A Knives Out Mystery” (в духа на Агата Кристи) не е свързана с първата, която видяхме, само детективът е същият. Този път Беноа Бланк се оказва на пищен остров, където милиардерът с технологична компания Майлс Брон е поканил приятелите си на почивка, но някой завършва партито мъртъв.

Милиардерът е изигран от любимия ни Едуард Нортън, а още куп разпознаваеми лица като Кейт Хъдсън, Дейв Батиста, Катрин Хан, Итън Хоук и други, ще влязат в ролите на посетителите на острова.

Вижте първия трейлър сега:

Смятаме за супер забавна рамка на историята това, че гостите са поканени с идеята да разрешат мистерия, да играят на игра с убийство, а всъщност попадат в реалната ситуация. Освен това знаем, че Джонсън отново модернизира друг от познатите прийоми на Агата Кристи като вкарва различни ексцентрични персонажи в едно затворено пространство и ще принуди Бланк да се среща и да разговаря с всеки един от тях. Докато при Кристи това обикновено са английски аристократи и интелектуалци, тук са модерният вариант – YouTube звезда, модна икона и пр. Със сигурност ще бъдат забавни за опознаване, но най-вече – забавни за разнищване от любимия ни южняшки детектив с неповторимия акцент. А каквото и да си говорим, Крейг продължава да изглежда също толкова впечатляващо добре в костюм на екзотично място, колкото го правеше през 2008 г. в „Казино Роял“.

FcImHt9WIAMaLgo

Glass Onion: A Knives Out Mystery” е режисиран и написан от Райън Джонсън. В главните роли ще видим Даниел Крейг, Едуард Нортън, Итън Хоук, Кейт Хъдсън, Катрин Хан, Джесика Хенуик, Джанел Моне, Дейв Батиста, Лесли Одъм Дж. и Маделин Клайн.

Първата прожекция на филма ще бъде на фестивала в Торонт, който започна вчера, а за останалата част от публиката ще бъде достъпен в Netflix на 23 декември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *