AVATAR: THE WAY OF WATER

Тази година Коледа се пада на 16 декември, петък. Трудно е за вярване, но след тринадесетгодишно очакване, тогава най-накрая ще въдим „Аватар: Природата на водата“ („Avatar: The Way of Water“) – първото продължение (от обещаните няколко) на епичния фантастичен епос на Джеймс КамерънАватар“. Досега Disney и Камерън бяха изключително пестелив от към реклами – виждали сме само няколко концептуални рисунки и един тийзър с няколко снимки, но вече е време за по-разширен поглед към филма, който идва под формата на първи, пълен трейлър.

Преди да го видите, припомняме, че действието на „Аватар: Природата на водата“ се развива повече от десет години след събитията в първия филм. Джейк Съли (Сам Уортингтън) и Нейтири (Зоуи Салдана) живеят щастливо с техните деца, до момента, в който стара заплаха се завръща на Пандора и те са принудени да напуснат дома си и да търсят помощта на други на‘ви племена. Неприятностите обаче ги следват по петите – „Аватар: Природата на водата“ е разказ за трагедиите, които преживяват Джейк и Нейтири и битките, които водят, за да останат живи и да запазят семейството си заедно.Харесва ни това, че и този трейлър не разкрива кой знае колко за сюжета и така ще можем да се насладим на филма, без предварително да знаем излишни подробности за историята. А при обявена продължителност от над три часа, предполагаме, че ще ни очакват доста изненади. Това, което разкрива трейлъра обаче е невероятната визия, която изглежда още по-впечатляващо от революционния първи филм и започваме да вярваме, на думите на Камерън, че с „Аватар: Природата на водата“ наистина са надскочили себе си.

Надълго и нашироко сме споделяли мнението си за „Аватар“ – определено сме в редиците на големите фенове, затова няма да се повтаряме, само ще кажем, че нямаме търпение да се завърнем в този уникален свят, който, смеем да твърдим, няма аналог, като чисто киноизживяване.

AVATAR: THE WAY OF WATER AVATAR: THE WAY OF WATER AVATAR: THE WAY OF WATER AVATAR: THE WAY OF WATER AVATAR: THE WAY OF WATER AVATAR: THE WAY OF WATER AVATAR: THE WAY OF WATER AVATAR: THE WAY OF WATER

AvatarTWOW_BULGARIA_PAYOFF_1Sht

Режисьор на „Аватар: Природата на водата“ („Avatar: The Way of Water“) е Джеймс Камерън („Пришълците“, „Бездната“, „Терминатор 2“, „Истински лъжи“,  „Титаник“, „Аватар“), който е и сценарист заедно с дуото Рик Джафа и Амада Силвър („Зората на Планетата на маймуните“). В ролите са Зоуи Салдана, Сам Уортингтън, Сигорни Уивър, Стивън Ланг, Клиф Къртис, Джоел Дейвид Мур, К. К. Х. Паундър, Еди Фалко, Джемейн Клемент, Джовани Рибизи, Мишел Йео, Кейт Уинслет, Джейми Флатърс и др.

Премиерата е на 16 декември в кината на 3D, HFR 3D, IMAX 3D и 4DX, в дублирана и субтитрирана версия.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Чудесно изглежда, това е филм, на който с удоволствие бих отделил 3+ часа в киното……. за разлика от Черната Пантера

  2. От една страна ме е яд, че непоказаха повече, но като цяло така е по-добре да си остане 🙂 Миналата година като кино филм най-ми хареса Дюн. За тази нямам съмнение кой ще е

  3. Този филм има голямата възможност да не е woke, защото сценарият му е написан преди години! Въпреки че е пределно ясно – извънземните във филма олицетворяват коренното население на Северна Америка! Е, аз нямам нищо против индианците! Освен това доста хора искат да видят „революцията“ в 3D изображението, която този филм ще представи! Та очаквам доста хора по света да го гледат в кината!

  4. И първия филм беше тъпотия, както и този ще е пълна тъпотия.. Още преди 10 години казах какъв ще е сюжета не филма и се оказах горе долу прав. Не ми се рови в коментарите, който иска да ги потърси.

    П.С. Не коментирам визуалните и звукови ефекти, това е ясно.. 100% оскари в техническите категории.