Deliver Us from Evil” на Скот Дериксън предлага нов поглед към поджанра на филмите за екзорсизми и демони, като украсява добре познатия ни тип история с елементи на полицейска драма. На хартия това определено звучи интересно, а и последния път, когато Дериксън направи подобно нещо, събирайки екзорсизъм и съдебна драма в „Дяволът в Емили Роуз”, нещата му се получиха, но за съжаление, първите два трейлъра, които видяхме в началото на март, не ни допаднаха особено.

Тогава споменахме, че ще изчакаме един по-пълен трейлър, преди окончателно да формираме мнението си, но най-новият международен трейлър на филма, разпространен от Screen Gems и Sony Pictures, не е рекламата, която очаквахме, а просто малко по-различен вариант на тези, които вече видяхме, и поради тази причина продължаваме да сме колебливо скептични.

Преди да видите трейлъра, ето и синопсиса. Не е от най-разкриващите, но все пак дава някаква представа за какво става въпрос:

Deliver Us from Evil” е вдъхновен от „действителни случаи” от професионалната кариера на нюйоркското ченге Ралф Сарчи и разказва за полицай, който се бори с личните си проблеми, докато разследва случай с необясними и силно обезпокоителни убийства. Той обединява сили с обучен в изкуството на екзорсизма свещеник ренегат, който е убеден, че зад ужасните престъпления се крие демонична сила.

http://www.youtube.com/watch?v=DVvdZRAifZg

Режисьор на „Deliver Us from Evil” е Скот Дериксън, а в ролите са Ерик Бана, Оливия Мън, Едгар Рамирес, Шон Харис, Джоел МакХейл, Валентина Рендон и др.

Премиерата е 2 юли.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *