Флорънс Пю е една от най-търсените млади актриси в последните няколко години. Макар много хора, включително в шоу-бизнес индустрията, да имат „забележки“ по отношение на начина, по който изглежда, Пю самоотвержено отстоява позицията си и няма намерение (за момента) да променя нито формата на лицето си, нито теглото си съобразно „съветите“ на доброжелатели.

Сред предстоящите ангажименти на Пю е съвместна работа с Александър Скарсгард по неговия дебют зад камерата. Според Deadline той планира да поеме главната мъжка роля и да режисира филма „The Pack“ – трилър, чиито сценарий е дело на Роуз Гилрой.

Сюжетът проследява група хора, посветили се на документалното кино, чиято смелост ги отвежда в пустошта на Аляска в опит да спасят един почти изчезнал вид вълци. Напрежението между членовете на групата нараства, когато се завръщат в цивилизацията и трябва да присъстват на престижна церемония за раздаване на награди, а междувременно смъртоносна истина надвисва над бъдещето на тяхната съвместна работа…

Без съмнение може да очакваме интересни обрати от подобен сюжет и сме сигурни, че Александър Скарсгард и Флорънс Пю ще се справят чудесно със задачите си, още повече след като вече са работили заедно по мини-сериала „Малката барабанчица“ („The Little Drummer Girl“) на Парк Чан-Уук.

Снимките на „The Pack“ се очаква да започнат през март 2023 година, а междувременно проектът за този режисьорски дебют ще бъде представен на Американски филмов пазар през настоящата седмица и по този повод очакваме да станат известни допълнителни подробности около сюжета и актьорския екип.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *