„Американската мечта“ е една позната на целия свят илюзорна концепция, която сме виждали да бъде сатиризирана в множество произведения, а в още по-голям брой – представена как разочарова хората, които я преследват. Днес обаче ще говорим за един трети вариант, в който един човек, съблазнен от идеята за богатство и статут, достъпни за всеки, разваля всичко, което е построил. А, и да не забравим да споменем – мъжки стриптийз!

Става дума за новия пълен трейлър на предстоящия сериал на Hulu „Welcome to Chippendales”. Както вече сме споменавали, това е историята на Сомен Банерджи, който се сеща, че стриптийзът има потенциал и пред женската публика, купува западащ клуб и го превръща в разпознаваема по целия свят марка. По пътя обаче той има партньори, с които трябва да се съобразява, както и алчен хореограф, лицето на компанията, който изглежда сякаш иска да узурпира трона на Банерджи на върха на империята. Следват всякакви скандали и проблеми, свързани с пари, измами и дори убийство.

Вижте пълният трейлър сега:

Определено ни харесва как този път виждаме сложността на героите, които ще изпълнят този разказ. Да, „Welcome to Chippendales” е история за мъжки стриптийз, което е чудесно, но само това не може да поддържа 8 епизода. Трябват ни комплексни герои, които ще преследват собствените си интереси, както и главен персонаж, който искаме да разберем. В това отношение смятаме, че първите кадри, които виждаме тук са доста обещаващи – Банерджи изглежда като добродушен, но амбициозен тип, който иска да направи нещо впечатляващо с живота си, но преследването на тази цел все повече го корумпира и разваля, до степен, в която губи всичко. Това е абсолютно стандартен сюжет за прекалена алчност, който сме гледали многократно, но този път разказан с мъжки стриптийз. Какво повече можем да искаме?

welcome-to-Chippendales-poster

Welcome to Chippendales” е създаден от Робърт Сийгъл (“Pam & Tommy”), който е и шоурънър заедно с Джени Конър („Girls”). Всички епизоди са режисирани от Мат Шакман („WandaVision”). Актьорският състав включва Кумейл Нанджиани, Джулиет Луис, Аналий Ашфорд, Мъри Бартлет, Андрю Ранелс, Дан Стивънс, Никола Пелтз Бекам и др.

Първите два епизода ще бъдат пуснати в платформата Hulu на 11 ноември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *